Anna ja Elvis leirillä | Satunurkka

Anna ja Elvis leirillä

Kirja on Anna ja Elvis sarjan kolmas, itsenäinen osa. Kirjat toimivat hyvin omina kulukokemuksinaan, niitä ei tarvitse lukea ilmestymisjärjestyksessä.

Annan äiti ja isä ovat menossa kesäleirille miettimään parisuhteen saloja. Kyseessä on perheleiri, joten myös Anna pääsee mukaan. Ja tietysti Anna haluaa mukaan myös Elviksen. Leirillä Annan ja Elviksen seuraan lyöttäytyy Piitu. Anna on uudesta ystävästä innoissaan, mutta Elvis tuntuu suhtauvan Piituun nuivasti. Anna joutuukin valintojen eteen, ollakko yhdessä Elviksen kanssa vai mennä mukaan uuden ystävän leikkeihin. Kun vielä leiriohjaaja joutuu jättämään leirin kesken, ja tilalle tulee Annan (vähän erilainen) mummo, on soppa valmis. Leirillä tehdään hauskoja leirijuttuja, mutta samalla pohditaan ystävyyttä, ystävän omistamista ja ihastumisiakin.

Anna ja Elvis -sarja on Perhe on paras -kirjoituskilpailun voittaja. Kirjassa kuvaillaan hauskasti Annan ja Elviksen leireilyä ja kohdataan kesäloman kokemuksia, lapsen näkökulmasta. Samalla keskiössä ovat myös perhesuhteet ja dynamiikka, kun äiti ja isä pohtivat parisuhteen mutkia. Kirja sopii luettavaksi alkuopetusikäisille ja itsenäiseen lukuun lapsille jotka eivät tarvitse enää kuvitusta tarinaa tukemaan.

Kirjassa on 109 sivua, teksti jakaantuun noin 10 sivun kappaleisiin, muutama kuva.

 

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Elvis ei tykännyt Piitusta?

  • Pitääkö kaikki ottaa mukaan?

  • Miten sellaisen tilanteen voi ratkaista kun ystävät eivät tule toimeen keskenään?

  • Oliko Elviksellä kivaa leirillä?

  • Mikä auttaa ikävään?

Saatavuus

14,00 €

Tiedot

anna, Elvis, leiri, kesäleiri, telttailu, perhesuhteet, iltasatu
Maria Kuutti
-
Karisto
2016
6 - 11

Vinkkaa kaverille

Email