Anna ja Elvis mummolassa | Satunurkka

Anna ja Elvis mummolassa

Kirja on Anna ja Elvis sarjan toinen, itsenäinen osa. Kirjat toimivat hyvin omina kulukokemuksinaan, niitä ei tarvitse lukea ilmestymisjärjestyksessä.

Annan isä vie Annan äidin viimein Italiaan. Lapsille matkana pääsee kuitenkin vain perheen pienin, Veikka vauva. Annan ja Ilarin tulee lähtevä mummun luokse hoitoon. Alkujärkytyksen jälkeen Anna ei ole tästä pahoillaan, sillä mummon luona on kivaa. Varsinkin kun äiti ja isä lupaavat, että Elviskin saa tulla mummolaan yökyläilemään. Annan mummo ei kuitenkaa ole mikään villasukkia kutova mummeli, vaan vetreä zumbamummo.  Mummon luona siis sattuu ja tapahtuu, vietetäänhän taas mummon 60-vuotis juhliakin, neljättä vuotta peräkkäin.

Anna ja Elvis -sarja on Perhe on paras -kirjoituskilpailun voittaja. Kirjassa kuvaillaan hauskasti Annan ja Elviksen kyläilyä ja kohdataan kesäloman kokemuksia, lapsen näkökulmasta. Samalla keskiössä ovat myös perhesuhteet ja dynamiikka. Välillä Ilarin kanssa tulee riitaa, käydään lavatansseissa ja uimarannalla, vietetään unettomia öitä ja vakoillaan. Ihania kesäloman ja mummolan hetkiä. Tänä kesänä Annalla on myös kovin kiitollinen olo. Kirja sopii luettavaksi alkuopetusikäisille ja itsenäiseen lukuun lapsille jotka eivät tarvitse enää kuvitusta tarinaa tukemaan.

Kirjassa on 109 sivua, teksti jakaantuun noin 10 sivun kappaleisiin, muutama kuva.

 

Keskustele kirjasta:

  • Oliko Annalla mukava loma?

  • Millainen ystävä Elvis on?

  • Mikä oli Annan lomassa parasta? Miksi?

  • Tappelevatko sisarukset välillä? Millaisista asioista?

Saatavuus

7,00 €

Tiedot

anna, Elvis, perhe, perhesuhteet, mummo, kesäloma, iltasatu, kesäkirjatarjous
Maria Kuutti
-
Karisto
2016
6 - 11

Vinkkaa kaverille

Email