Artemis Fowl | Satunurkka

Artemis Fowl

Artemis Fowl -sarjan ensimmäinen osa. Suosittelemme sarjan lukemista järjesteyksessä, jotta juonesta pääsee parhaiten perille.

12-vuotias Artemis Fowl on tunnetun rikollissuvun nuorin vesa. Kun Artemis kaappaa rohkean menninkäiskomisario Holly Shortin panttivangikseen, maan alla asustavien keijujen, maahisten ja peikkojen yhteisrintama uhittelee päihittävänsä kevyesti nokkelan pojankoltiaisen. Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonta HAL huomaa kuitenkin pian kohdanneensa hämmästyttävän älykkään vastustajan. Artemis uskoo päässeensä käsiksi maanalaiseen kulta-aarteeseen, mutta juuri silloin HAL muuttaakin pelin sääntöjä. Kirja on seikkailua, fantasiaa ja hersyvää huumoria yhdistävä vauhdikas tarina. 
Artemis Fowl -kirjoja on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty lähes 50 kielelle. Disney on tehnyt kirjasta elokuvan, joka julkaistaan kesällä 2020. Kirjailija Eoin Colfer on alkuperäiseltä ammatiltaan opettaja, nykyään vapaa kirjailija. Kirjasarja sopii hyvin niin fantasiasta ja jännityksestä pitäville lapsille kuin nuorillekin.

Pehmeäkantisessa pokkarissa on 292 sivua, ei kuvitusta.

Saatavuus

14,90 €

Tiedot

fantasia, lastenromaani, nuortenromaani
Eoin Colfer
-
Jaakko Kankaanpää
WSOY
2016
10 - 14

Vinkkaa kaverille

Email