Artemis Fowl - Ikuisuuskoodi | Satunurkka

Artemis Fowl - Ikuisuuskoodi

Artemis Fowl -sarjan kolmas osa. Suosittelemme sarjan lukemista järjesteyksessä, jotta juonesta pääsee parhaiten perille.

Artemis on saanut käsiinsä keijujen huimaa tekniikkaa ja rakentanut sen avulla hämmästyttävän supertietokoneen. Se on niin ihmisille kuin keijuille vaarallinen pirunnyrkki, ja Artemis tarjoutuu pitämään vekottimensa hetken aikaa pois markkinoilta, jos vain hinnasta sovitaan. Pian nuori rikollisnero ja henkivartija Butler huomaavat kuitenkin aliarvioineensa kauppakumppanin, hämäräperäisen amerikkalaisen IT-miljardöörin kyvyt pahemman kerran. Vähintään yhtä huolestuttavaa on, ettei huipputekniikan väärinkäyttö jää huomaamatta keijuiltakaan.
Nerokkaasti fantasiaa ja teknologiaa yhdistävä Artemis Fowl -kirjoja on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty lähes 50 kielelle. Disney on tehnyt kirjasta elokuvan, joka julkaistiin kesällä 2020. Kirjailija Eoin Colfer on alkuperäiseltä ammatiltaan opettaja, nykyään vapaa kirjailija. Kirjasarja sopii hyvin niin fantasiasta ja jännityksestä pitäville lapsille kuin nuorillekin.

Kirjassa on 338 sivua, ei kuvitusta.

Saatavuus

14,50 €

Tiedot

fantasia, lastenromaani, nuortenromaani
Eoin Colfer
-
Jaakko Kankaanpää
WSOY
2016
10 - 14

Vinkkaa kaverille

Email