Artemis Fowl - Tehtävä pohjoisessa | Satunurkka

Artemis Fowl - Tehtävä pohjoisessa

Artemis Fowl -sarjan toinen osa. Suosittelemme sarjan lukemista järjesteyksessä, jotta juonesta pääsee parhaiten perille.

Fantasiaa ja teknologiaa nerokkaasti yhdistävä maailmanmenestyssarja! Hiidet ovat hankkineet energianlähteekseen ihmisten keksimiä, mutta maan alla kiellettyjä kapistuksia. Hautautuneiden Alueiden Lainvalvonnan HALin komisario Holly Short on aiempien tapahtumien valossa varma, että 13-vuotias suurrikollinen Artemis Fowl on salakuljetuksen takana. Hänet on viipymättä kaapattava kuulusteluihin. Hollyn aikeista tietämätön Artemis on sillä välin saanut röyhkeän lunnasvaatimuksen, jonka mukaan hänen kauan kadoksissa ollutta isäänsä pidetään vankina kaukana kylmässä pohjoisessa. Ratkaistakseen jäätävän haasteen Artemis aikoo hankkia yllättävän liittolaisen.
Artemis Fowl -kirjoja on myyty yli 20 miljoonaa kappaletta ja niitä on käännetty lähes 50 kielelle. Disney on tehnyt kirjoista elokuvan, joka julkaistiin kesällä 2020. Kirjailija Eoin Colfer on alkuperäiseltä ammatiltaan opettaja, nykyään vapaa kirjailija. Kirjasarja sopii hyvin niin fantasiasta ja jännityksestä pitäville lapsille kuin nuorillekin.

Pehmeäkantisessa pokkarissa on 296 sivua, ei kuvitusta.

Saatavuus

14,50 €

Tiedot

fantasia, lastenromaani, nuortenromaani
Eoin Colfer
-
Jaakko Kankaanpää
WSOY
2016
10 - 14

Vinkkaa kaverille

Email