Dinosaurusten maailma

Monipuolinen kokonaispaketti dinosauruksista, joka varmasti koukuttaa aloittelevat tieteilijät kirjan ääreen. Kirjan ensimmäisessä osassa kerrotaan millainen maailma oli dinosaurusten aikaan. Toinen osa syventyy esittelemään, mitä dinosaurukset ovat ja miten ne elivät. Hoivasivatko dinot poikasiaan? Millainen ruumiinrakenne niillä oli? Mitä saalistivat ja miten puollutautuivat. Seuraavissa kirjan osioissa käydään läpi dinosaurusten eri aikakudet: triaskausi, jurakausi ja liitukausi. Lopuksi kirja kertoo vielä fossiileista ja kuvailee eri oletuksia dinosaurusten ajan loppumisesta. Kirjassa on erittäin mukaansa tempaava ja todentuntuinen kuvitus. Esitetyt tiedot on kirjoitettu lyhyemmiksi kappaleiksi, joten pienenkin tutkijan on jo helpompi omaksua kirjan tietoja. Parasta antia kirjassa ovat joka sivulla esitetyt kysymykset ja pienet tehtävät. Kirjan lopussa on vielä jännittävä sivu täynnä dinoennätyksiä. Millaisella dinolla oli suurimmat aivot, tai eniten hampaita? Lopuksi lukija pääsee myös testaamaan omaa dinotietämystään visassa. Kirja on monipuolinen, viihdyttävä ja dinotiedoiltaan rikas kokonaisuus, jonka ääreen lapsi palaa monta kertaa.

Kirjassa on 120 sivua, suuret ja todentuntuiset kuvat joka sivulla.

Keskustele kirjasta:

  • Olisiko Suomessa voinut olla dinosauruksia? Piirtäkää ja miettikää yhdessä millainen dinosaurus Suomen nykyolosuhteissa voisi elää?

  • Kuvattaisiinko kännykän kameralla dinosauruselokuva tai opetusvideo joka kertoisi siitä mitä juuri opimme? Dinosaurukset voi askarrella vaikkapa pahvista.

Saatavuus

17,00 €

Tiedot

luonto, tiede, dinosaurus, dinosaurukset, eläimet, tieto, luonnontiede
Monia
Mika Oksanen
Read me
2017
4 - 11

Vinkkaa kaverille

Email