Dunnen elämää | Satunurkka

Dunnen elämää

Kesäloma saa uuden käänteen, kun Dunne kohtaa isän uuden tyttöystävän.

Ekaluokka on takana ja Dunne on päässyt parhaan ystävänsä Ella Fridan kanssa saareen. Kesälomaa vietetään leppoisissa merkeissä, uidaan ja ongitaan, kirjoitetaan kokkailukirjaa ja hoidetaan marsuja. 
Kesäloman aurinkoinen tunnelma muuttuu, kun Dunnen serkku Svante tulee kyläilemään ja tuo tullessaan ihmeellisiä uutisia. Dunnen isällä on tyttöystävä. Mutta miten se on mahdollista! Dunne on isän koko maailma, ei siihen mahdu muita. Kun Vera sitten ilmestyy isän kanssa saarelle, on edessä vääjämätön yhteenotto.
Kirjassa seuraillaan lomariemuja ja arkisia hetkiä, mutta samalla pohditaan uusperheen tunnemyrskyjä. Ella Fridalla on bonusisä, jonka kautta uuden tyttöystävän ilmestymistä pohditaan. Miltä Dunnesta tuntuu? Miten isä hoitaa tilanteen? Onko aikuisillekaan aina helppoa toimia oikein?
Dunne -kirjoissa kuvitus kulkee läpi kirjan. Kirjan leikit ovat läheltä lapsen omaa kokemusmaailmaa, joten kirja sopii hyvin pienempienkin lasten kanssa luettavaksi. Lyhyiden kappaleiden vuoksi kirja toimii hyvin myös omaan lukuun lapsille, jotka vasta aloittelevat sujuvaa lukemista.

Kirjassa on 104 sivua, kuvistusta joka aukeamalla.

Saatavuus

9,00 €

Tiedot

Rose Lagercrantz
Eva Eriksson
Raija Rintamäki
Kustannus-Mäkelä Oy
2017
4 - 8

Vinkkaa kaverille

Email