Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari | Satunurkka

Fanni ja ihmeellinen tunnelämpömittari

Uusi huikea tunnekirjasarja on ilmestynyt.

Fanni ja ystävät ovat lähteneet eväsretkelle. Yllätyksekseen ystävykset löytävät kukkatarhan, jonka kukat näyttävät kovin huonovointisilta. Pikku eläimille selviää, että kukat voi pelastaa vain puiston tunnelämpötilaa säätelemällä. Mittari kipuaa punaiselle kun tunteet käyvät liian voimakkaiksi. Miten ihmeessä ystävät saisivat mittarin osoittamaan vihreää tai keltaista? Ystävillä on kova työ saada puisto täyteen mukavia ja lämpöisiä ajatuksia.
Fanni -kirjat vievät lukijansa lämminhenkiseen tarinaan, jonka avulla opitaan tunnetaitoja. Pieni lapsi vasta opettelee tunnistamaan tunteitaan. Tämä kirja tutustutaan lapsen tunnesäätelyn keinoihin. Mitä voi tehdä, jos tunteet käyvät liian voimakkaiksi? Miten rauhoitun ja saan tilanteen hallintaani?
Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingstone ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Kirjojen upea maailma on Linnea Bellaminen käsialaa ja kaunis kuvitus sukeltaa satuun.

Kirjassa on 29 satusivua (muutama kappale sivua kohden) + 18 sivua tunnetietoutta ja harjoituksia.

Keskutele kirjasta:

  • Kirjan lopussa on erittäin hyviä vinkkejä tunteiden tunnistamiseen ja käsittelemiseen, sekä tehtäviä ja leikkeijä joilla lasten kanssa tunteita voidaan työstää.

Saatavuus

24,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Linnea Bellamine
-
Kumma
2019
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email