Fanni ja liian jännittävä yö | Satunurkka

Fanni ja liian jännittävä yö

Viime syksynä ilmestyivät ensimmäiset Fanni -tunnekirjasarjan teokset, jotka kohosivat vuoden 2019 myydyimpien lastenkirjojen listan kärkisijoille.

Nyt kirjasarja saa jatkoa kahdella uudella kirjalla.

Fanni ja ystävykset ovat vihdoin saaneet vanhemmiltaan luvan yöpyä majassa, jonka he ovat rakentaneet metsään. He ovat täynnä intoa ja odotusta — kunnes on aika mennä nukkumaan. Metsästä kuuluvat äänet tuntuvat voimistuvan hetki hetkeltä, ja majaretki loppuu lyhyeen. Seuraavan aamun harmitus saa ystävykset pohtimaan, kuinka pelot voisi voittaa. Onnistuvatko he löytämään rohkeuden ja yöpymään majassa?
Omien tunteiden voimakkuuteen voi vaikuttaa sillä, miten toimii ja mitä ajattelee. Omat ajatukset rauhoittavat tai lietsovat tunteita voimakkaammiksi. Kirjan tarina ja siihen liittyvät tehtävät opettavat lapselle, miten ajatuksia voi hyödyntää rakentavana tunnesäätelykeinona. Lisäksi kirjassa esitellään konkreettisia keinoja, joita lapsi ja aikuinen voivat käyttää pelkojen voittamisen harjoittelussa. Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingston ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. He ovat kehittäneet lasten tunnetaitoja vahvistavia valmennuksia perheille, päiväkodeille ja perheneuvoloille. 
 

Kirjassa on 56 sivua:
- aihetta käsittelevä, kauniisti kuvitettu satu
- tunnekasvatuksen tietosivut aikuisille
- leikkejä ja tehtäviä joiden avulla aihetta voi käsitellä yhdessä lapsen kanssa.

Saatavuus

24,00 €

Tiedot

Linnea Bellamine
-
Kumma
2020
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email