Fanni ja rento laiskiainen

Uusi huikea tunnekirjasarja on ilmestynyt.

Fanni -norsu valmistautuu ystäviensä kanssa tanssiaisiin. Tehtävään on kuitenkin paljon ja väsy alkaa painaa. Kiire ja paineet nostavat ystävyksissä esiin ärtyneisyyttä ja riitoja. Onneksi vanhemmat huomaavat tilanteen. Vanhemmat lupaavat tehdä valmistelut valmiiksi, jos lapset suostuvat vähän rentoutumaan. Mutta miten päästä rentoon tunnelmaan? Siihen auttaa ystävällinen laiskiainen, jolle rentoutuminen käy ihan luonnostaan. Löytävätkö pienet eläimetkin hyvän tavan hellittää hieman.
Fanni -kirjat vievät lukijansa lämminhenkiseen tarinaan, jonka avulla opitaan tunnetaitoja. Pieni lapsi vasta opettelee tunnistamaan tunteitaan. Ensin onkin tärkeä oppia nimeämään tunteita ja siinä kirjat ovat oivallinen työkalu. Sadun lomassa tutustutaan myös tunnesäätelyn keinoihin. Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingstone ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Kirjojen upea maailma on Linnea Bellaminen käsialaa ja kaunis kuvitus sukeltaa satuun.

Kirjassa on 29 satusivua (muutama kappale sivua kohden) + 18 sivua tunnetietoutta ja harjoituksia.

Keskutele kirjasta:

  • Kirjan lopussa on erittäin hyviä vinkkejä stressin ja paineiden käsittelemiseen sekä tehtäviä ja leikkeijä joilla lasten kanssa tunteita voidaan työstää.

 

Saatavuus

24,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Linnea Bellamine
-
Kumma
2019
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email