Fanni ja suuri tunnemöykky | Satunurkka

Fanni ja suuri tunnemöykky

Uusi huikea tunnekirjasarja on ilmestynyt.

Tässä kirjassa Fanni pohtii häpeän ja kiukun tunteita. Pallopelin häviäminen saa Fannin sisällä aikaan tunnemöykyn. Harmittaa epäonnistua kun kaikki ovat kannustamassa. Tunnemöykyn kanssa painiskeleva norsunpoikanen alkaa havainnoida myös muiden tunteita. Päivän aikana löytyy monia tunteita, myös negatiivisia, mutta kaikki  yhtä tärkeitä. Ja pikkuhiljaa möykkykin häviää.
Fanni -kirjat vievät lukijansa lämminhenkiseen tarinaan, jonka avulla opitaan tunnetaitoja. Pieni lapsi vasta opettelee tunnistamaan tunteitaan. Ensin onkin tärkeä oppia nimeämään tunteita ja siinä kirjat ovat oivallinen työkalu. Miten saada negatiiviset tunteet hallintaan? Voiko tunteita oppia säätelemään? Ja tarvitaanko kaikkia tunteita? Kirjan avulla lapsi myös huomaa ettei hän ole yksin, vaan kaikilla ihmisillä on tunteita. Kirjojen tekijät Julia Pöyhönen ja Heidi Livingstone ovat lasten kehitykseen ja vanhemmuuden tukemiseen erikoistuneita psykologeja. Kirjojen upea maailma on Linnea Bellaminen käsialaa ja kaunis kuvitus sukeltaa satuun.

Kirjassa on 29 satusivua (muutama kappale sivua kohden) + 18 sivua tunnetietoutta ja harjoituksia.

Keskutele kirjasta:

  • Kirjan lopussa on erittäin hyviä vinkkejä tunteiden tunnistamiseen ja käsittelemiseen, sekä tehtäviä ja leikkeijä joilla lasten kanssa tunteita voidaan työstää.

Saatavuus

24,00 €

Tiedot

Linnea Bellamine
-
Kumma
2019
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email