Fortnite - Suuri pelaajan kirja | Satunurkka

Fortnite - Suuri pelaajan kirja

Fortnite -kirja aloittelevalle pelaajalle, mutta myös pelistä haaveilevalle.

Yli 10000 kappaletta myynyt Fortnite Suuri pelikirja saa nyt jatkoa Suuren pelaajan kirjan muodossa. Tässä kirjassa on valtava määrä Fortnite tietoutta. Kirja alkaa ihan alusta, siitä millainen Fortnite Battle Royal maailma on, millaisia pelejä sieltä löytyy, mitä näppäimiä pelaamisessa käytetään ja millaisia olomuotoja pelaaja voi ottaa. Pelin maailma on sittemmin päivittynyt, joten kartan 20 laskeutumispaikkaa ovat muuttuneet uusiin. Kirja antaa kuitenkin hyvät vinkit piilojen ja laskeutusmispaikkojen valintaan suojautumisen näkökulmasta. Tiedätkö miten valitset aseesi taisteluun? Tämän jälkeen tiedät. Saat myös tietoa mistä aseita saa ja niiden tuhovoimasta. 
Jo Fortnitea pelanneille kirjan mielenkiintoisimmat kohdat alkavat, kun kirja vinkkaa rakentamisesta. Kirjan avulla oppi tekemään ansoja sekä erilaisia rakennelmia. Lisäksi kirjassa opitaan pelin Creative -alustasta ja sen upeista rakennuksista. Pelin erilaisista taktiikoista kerrotaan myös kirjassa. Tiedätkö jo mitä ovat noobit, grieferit ja cheatit? 
Kirjan viimeiset 50 sivua on pyhitetty pelin Save the World pelimuodolle. Kirja luotaa Save the Worldin strategioihin, aseisiin, keräilykohteisiin  ja tehtäviin. Toisin kuin ilmainen Fortnite peli, Save the World pelimuoto on ostettavissa peliin lisämaksusta. Tämä kannattaa siis ehdottamasti lukea ennen lisäpelimuodon hankintaa.
Tosi kiva lopetus kirjalle on vielä vinkkaus parhaista fortnite tubepätkistä sekä fantastisista fortnite -sivustoista.

Kirjassa on 130 sivua, paljon pelimaailman kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

9,90 €

Tiedot

fortnite, pelit, pelimaailma, tieto, battle royal, save the world
James Hunt
Monia
Marko Niemi
Read me
2019
8 - 14

Vinkkaa kaverille

Email