Frozen - Tarinoiden taikamaailma | Satunurkka

Frozen - Tarinoiden taikamaailma

Upea kirja kokoaa sivuilleen viisi Frozen tarinaa.

Prinsessat Anna ja Elsa seikkailevat jälleen. Kauniisti kuvitettu kirja vie mukanaan Arendeliin ja sen satumaiseen maailmaan. Ensimmäinen tarina kuljettaa meidät muistelemaan mistä kaikki oikein alkoi. Millainen oli tarina Frozen elokuvassa? Sen kuulemme Huurteisessa seikkailussa. Toinen tarina kerhoittaa lähtemään Rohkeasti matkaan! Prinsessat auuttavat peikko Pikkukiveä jäljitystehtävässä. Kolmannessa tarinassa suunnitellaan ja touhotetaan Annan yllätyssynttäreitä. Viimeiset tarinat kuljettavat Peikkojen jäljillä ja kohdataan Arendelin aave.
Frozen on villinnyt ja ihastuttanut lapsia ympäri maailmaa ja nyt kuume jälleen nousee kun uusi Frozen2 elokuva saapuu teattereihin. Annan ja Elsan maailma on kauniisti kuvitettu. Kirja sopii hienosti yhteisiin lukuhetkiin, mutta se on mukava myös juuri lukemaan oppineiden omaksi luettavaksi sillä tekstikappaleet ovat lyhyitä.

Kirjassa on 140 sivua, koko aukeaman kuvitus ja lyhyet tekstikappaleet sivuilla.

Keskutele kirjasta:

  • Anna ja Elsa kohtasivat jännittäviä asioita (peikkoja ja aaveita) pelottiko heitä?

  • Jos lapsi saisi valita, kumpi hän olisi Anna vai Elsa? Miksi?

  • Katselkaa kirjan kuvia, mitä tunteita kuvastuu sivujen ilmeistä (ilman että luette tekstiä). Miten lapsi osaa tulkita niitä?

Saatavuus

19,90 €

Tiedot

anna, Elsa, Kristoff, prinsessa, Olaf, disney, satuhahmot, peikko, Frozen
Disney
Disney
Kati Valli , Jenni Rapelo , Tanja Falk
Tammi
2019
3 - 7

Vinkkaa kaverille

Email