Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä | Satunurkka

Herra Hakkaraisen seitsemän ihmettä

Hyväntahtoinen unissakävelijä matkaa maailmalle ja saa sen sekaisin.

Herra Hakkarainen voittaa maailmanympärysmatkan Jumpuran tavaratalon synttärijuhlissa. Masa Marsu pelkää jo etukäteen mitä tuleman pitää, eikä suotta. Matkattiin sitten Egyptiin, Intiaan, Kiinan muurille, Venetsiaan, Brasiliaan, Pääsiäissaarille tai Niagaran putouksille Herra Hakkaraisella on taito saada paikkakunnat sekaisin. Ja tuttuun tapaan, Herra Hakkarainen on asioiden laidasta tietämätön, unissakävelijää kun ei saa herättää.
Mauri Kunnaksen kirjoista tuttuun tapaan Herra Hakkaraisen kirja sisältää ilmeikästä kuvitusta täynnä hulvattomia yksityiskohtia. Naurunremahduksia ei voi välttää, kun unissakävelijäystävämme valtaa kaupunkeja. Samalla kun Hakkarainen kiertää ja sekoittaa maailmaa, hän opettaa meille kulttuurien kirjoa eripuolilla palloamme. Kirjan äärellä tutuksi tulevat niin kiinalainen posliinimaalaus kuin Taj Mahalin kauniit maisemat. Satuun sekoittuu upeasti todellista tietoa ja faktoja maailmastamme. Kirjan äärellä viihtyvät niin alle kouluikäiset kuulijat kuin itsekin lukevat koululaiset.

Kirjassa on 51 sivua, täynnä mielenkiintoista kuvitusta ja monta lyhyttä kappaletta aukeamilla.

Keskutele kirjasta:

  • Kirjan pohjalta voi etsiä lisätietoa kohteista netistä. Mihin suurmoguli Janan vaimo kuoli tai mitä Pääsiäissaaren patsaista on oikeasti saatu selville?

  • Voitte omien matkojenne perusteella tehdä oman "seitsemän ihmettä". Mitkä ovat ihmeellisimmät paikat missä lapsi on käynyt? Mitä hän muistaa niistä?

Saatavuus

16,50 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Mauri Kunnas
-
Otava
2008
5 - 10

Vinkkaa kaverille

Email