Hevoskoulu | Satunurkka

Hevoskoulu

Tietokirja kaikille ratsastusta aloitteleville tai siitä haaveileville.

Tämä tietopaketti johdattelee lukijansa tallin elämään. Tiedätkö sinä mitä eroa on hevosella ja ponilla? Hepoissa on myös paljon muuta opeteltavaa: värit, kieli, eleet... Kirjan lukenut osaa jo kertoa mikä on säkä tai kinner. Kun eläin on tullut tutuksi, siirrytään varusteisiin. Millaisia tarvikkeita tallilla tarvitaan? Entä millaisia suitsia ja satuloita on olemassa? Myös ratsastajan turvavarusteet tulevat tutuksi. Kirja myös avaa elämää tallilla, kertoo miten paikat pidetään puhtaana ja millaisia alueita tallilta löytyy. Tiedätkö mitä tarkoittavat ratsastuskentän kirjaimet?
Ja sitten noustaan ratsaille! Kirjan tutustuttaa satulaan nousemiseen, istuntaan ja hevosen askelluslajeihin. Samalla sivutaan myös esteratsastuksen saloja.
Ihastuttava kirja kaikille hevosista haaveileville tai juuri ratsastuksen aloittaneille lapsille. Tietopaketissa on paljon tärkeää tietoa, joka on kuitenkin palasteltu lyhyisiin kappaleisiin. Mukana kulkee mielenkiintoinen valokuvakuvitus, jonka ansiosta kirja pitää otteessaan. Sopii yhdessä luettavaksi tai ala-asteikäisen omaan lukuun.

Kirjassa on 95 sivua, paljon heppatietoutta ja valokuvia.

Saatavuus

14,50 €

Tiedot

hevonen, hevoset, hevosten hoito, ratsastus
Erika Palmqvist
Erika Palmqvist
Ulla Lempinen
Kustannus-Mäkelä Oy
2016
5 - 11

Vinkkaa kaverille

Email