Jesse aateliskoira | Satunurkka

Jesse aateliskoira

Jesse -sarjan 27. itsenäinen osa. Tarinaan pääsee hyvin mukaan, aloitti Jesse-kirjojen lukemisen missä järjestyksessä tahansa.

Jenna, Hannele ja Jesse pääsevät Kultaisen koiran legendan jäljille! Vauhdikas seikkailu kuljettaa matkalle Irlantiin. Tytöt patikoivat läheisellä vuorella etsimässä viisituhatta vuotta vanhoja käytävähautoja. Jossain samalla suunnalla pitäisi olla myös neoliittinen kivikehä, Ring of Gullion, joka on ollut muinaisen druidikultin keskuspaikkoja. Seudulla elää salaperäinen legenda Bhirra-järvestä ja Kultaisesta koirasta. Tytöt huomaavat kyläläisten käyttäytyvän oudosti aina kun näkevät Jessen. Eivät kai he kuvittele, että Jessellä olisi jotain tekemistä Kultaisen koiran legendan kanssa?
Heppafanit tuntevat Merja Jalon jännittävästä ja suositusta Nummelan ponitalli -sarjasta. Jesse -sarja on yhtä jännittävä ja koukuttava, ja mikä parasta siinä pääosassa on ihanan pehmoinen kultainennoutaja. Kirja ei sisällä kuvistusta ja kappaleet ovat jo pidempiä, joten kirja sopii parhaiten hyvin lukevalle lapselle. Merja Jalo kirjoittaa sarjaa yhdessä sisarensa Marvi Jalon kanssa. Sarjan lukemisen voi aloittaa mistä kohtaa vaan, sillä jokainen osa esittelee hahmot siten että ne toimivat myös yksittäisenä lukukokemuksen. Mutta Satunurkka kyllä luulee, ettei se yksi luettu Jesse kirja jää ainoaksi.

Kirjassa on 140 sivua, ei lainkaan kuvistusta.

Saatavuus

9,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Jesse, jenna, hannele, koira, kultainennoutaja, seikkailu, Oiva, lemmikit, Irlanti
Merja Jalo , Marvi Jalo
-
-
WSOY
2018
7 - 13

Vinkkaa kaverille

Email