Kepler62 - Kirja kaksi: Lähtölaskenta | Satunurkka

Kepler62 - Kirja kaksi: Lähtölaskenta

Kirja on Kepler62 -sarjan toinen osa. Sarjasta saa parhaiten irti lukemalla kirjat järjestyksessä.

Marie on aina tottunut saamaan sen mitä haluaa. Ja nyt Marie haluaa saada uuden videopelin loppuun, vaikka ei oikein itsekään tiedä miksi. Mutta hänellä on tunne, että se muuttaa jotain. Ja mikä tahansa muutos on tervetullutta, sillä vaikka Marie elää asetehtailijan tyttärenä yltäkylläistä elämää, puuttuu hänen elämästään kosketus toiseen ihmiseen. Marie palkkaa apuvoimia, jotka onnistuvat pelin ratkeisemisessa. Nyt Marien täytyy päättää, hyppääkö tuntemattomaan seikkailuun mukaan. Ainahan voi palata, Marie ajattelee, mutta se on viimeinen hetki kun asiat ovat vielä tytön käsissä. Kun hänet viedään suljetulle Area51 alueelle alkaa koulutus, jossa vastarannan kiiskille ei enää anneta valtaa. Siellä Marie kohtaa myös  Kuiskaajan, valtion suurimman salaisuuden. Mutta mitä Kuiskaaja hänelle kertoo? Ja miksi Marien isä ilmestyy kuvioihin?
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa, koska oman maapallomme luonnonvarat on kulutettu vähiin. Tämä kirjan toinen osa kertoo Marien tarinan, mutta nivoutuu yhteen ensimmäisen kirjan Arin ja Jonin tarinan kanssa.
Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua.

Kirjassa on 121 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana kuvitusta.

 

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Marie haluaa päästä jonnekkin uuteen?

  • Millaista Marien elämä on ennen kuin hän saa kutsun?

  • Miksi Marie ei sopeudu koulutukseen?

  • Onko Marie yksinäinen?

  • Mikä Kuiskaaja on? Miksi hän puhuu Marielle? Miten?

Saatavuus

17,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Pasi Pitkänen
Outi Menna
WSOY
2015
9 - 14

Vinkkaa kaverille

Email