Kepler62 -Kirja kuusi: Salaisuus | Satunurkka

Kepler62 -Kirja kuusi: Salaisuus

Kirja on Kepler62 -sarjan kuudes osa, jossa tähänastinen tarina saa eräänlaisen päätöksensä. Sarjasta saa parhaiten irti lukemalla kirjat järjestyksessä.

Juoni tiivistyy kun tyhjästä kapselista paennut "kuningas" uhkaa ryhmää. Kirjan kertojana toimiva Marie saa myös arveluttavia tietoja perheestään. Ja Jonikin vaikuttaa kipeältä, vaikka Olivia muuta vakuuttaisikin. Kaikki tämä yhdessä saa lapset epätoivoisiksi. Sitten Joni katoaa. Onko hänellä sittenkin käsissään Kepler62 -planeetalla selviytymisen avaimet?
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa, koska oman maapallomme luonnonvarat on kulutettu vähiin. Kuudes kirja päättää sarjan ensimmäisen osan. Tästä alkaa uusi vaihe tarinassa.

Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa.
 
Kirjassa on 200 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana kuvitusta.
 

Saatavuus

17,00 €

Tiedot

Pasi Pitkänen
-
WSOY
2017
9 - 14

Vinkkaa kaverille

Email