Kepler62 - Kirja neljä: Pioneerit | Satunurkka

Kepler62 - Kirja neljä: Pioneerit

Kirja on Kepler62 -sarjan neljäs osa. Sarjasta saa parhaiten irti lukemalla kirjat järjestyksessä.

Kaksi maasta lähtenyttä avaruussukkulaa pääsee laskeutumaan Kepler62:lle. Yllättäen heitä odottaa vihreä ja elinvoimainen planeetta, jolla elämä saattaa hyvinkin onnistua. Äkkivaikutelmalta asiat näyttävät kovin ruusuiselta, mutta pian Jonin sairaus pahenee. Virus tarttuu myös muihin ryhmäläisiin, eikä kaikkia voida pelastaa. Vehreä planeetta ei ole asumaton, lapset kohtaavat örkkejä ja kuiskaajia. Kun Jonin tila huononee, päättää Marie kääntyä ruohokansan puoleen, mutta tulee aloittaneeksi tapahtumaketjun joka saa katastrofaalisen lopun. Se tuntuu etäännyttävän tytön ryhmästä ja Arista, pojasta jonka kanssa ystävyys voisi syventyä joksikin muuksi.

Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa, koska oman maapallomme luonnonvarat on kulutettu vähiin. Tässä sarjan neljännessä osassa kertojana on Marie.

Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua.

Kirjassa on 200 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana kuvitusta.

 

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Marie tuntee itsensä ulkopuoliseksi?

  • Mitä kapselissa voisi olla?

  • Pitääkö muidenkin pelätä virusta?

  • Kummat ovat ystävällisiä, örkit vai kuiskaajat?

Saatavuus

17,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Pasi Pitkänen
-
WSOY
2016
9 - 15

Vinkkaa kaverille

Email