Kepler62 - Kirja viisi: Virus | Satunurkka

Kepler62 - Kirja viisi: Virus

Kirja on Kepler62 -sarjan viides osa. Sarjasta saa parhaiten irti lukemalla kirjat järjestyksessä.

Elämä Kepler62:lla on kovaa työtä, mutta tuntuu pikkuhiljaa tasaantuneen. Mikä parasta Arin pikkuveli Joni näyttää parantuneen. Aria kuitenkin ihmetyttää Marien loittoneminen muista. Miksi tyttö lähtee päivisin omille retkilleen? Miksi hän tuntuu salailevan asioita? Tasapaino järkkyy kun Kelper62:lle paukahtaa lyhyt syksy ja sen jälkeen ankara talvi. Ari seuraa Marieta, yhdessä he löytävät jotain salaista, jotain mitä pitää salata muilta. Mutta miksi Oliviakin tuntuu salailevan heiltä asioita? Mitä ylimääräinen kapseli pitää sisällään? Miksi kaikki tuntuvat jälleen sairastuvan? Tarvitaan vakava yhteenotto ennenkuin salaisuuksien verho alkaa aueta.
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa, koska oman maapallomme luonnonvarat on kulutettu vähiin. Tässä sarjan viidennessä osassa kertojana on Ari.

Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat ovat jännittäviä, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua.

Kirjassa on 200 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana kuvitusta.

Keskustele kirjasta:

  • Kuka pettää ja ketä?

  • Onko kaikilla Kepler62:lla salaisuuksia?

  • Onko oikein suojella omiaan tuhoamalla muita?

 

Saatavuus

17,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Pasi Pitkänen
-
WSOY
2017
10 - 15

Vinkkaa kaverille

Email