Kepler62 - Terra: Kloonit | Satunurkka

Kepler62 - Terra: Kloonit

Tämä kirja on Kepler62 -sarjan 13. osa. Kirja aloittaa kolmanne Terra-tuontantokauden. Vaikka ensimmäiset tuotantokaudet olisivat vielä lukematta, pääsee tästä kirjasta hyvin mukaan juoneen. 

Huippusuosittu Kepler62 -sarja on edennyt kolmanteen kauteen, joka kertoo kahden kirjan verran avaruusseikkailijoiden paluusta Maahan. Tekoäly on ottanut kotiplaneetan haltuun, mutta peli ei ole vielä pelattu! Tähtipurjehtija Gaia on laskeutunut Maan kamaralle. Paluu on rankempi kuin nuoret olivat voineet edes kuvitella. Kasvillisuus on kuihtumassa ja maapalloa yksinvaltiaana hallitseva tekoäly on ajanut ihmiskunnan sukupuuton partaalle. Aivan kuin vastuksia ei olisi vielä tarpeeksi, nuorten on lisäksi selvitettävä kloonilasten ja X:n isän kohtalo.Toivoa on silti, sillä Jonin uudet kyvyt puhkeavat kukkaan - mutta voiko yksi ihmepoika pelastaa maailman?
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa. Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu hurjilla piirroksilla, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua

Kirjassa on 185 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana paljon jännittävää kuvitusta.

Saatavuus

23,00 €

Tiedot

Timo Parvela
Pasi Pitkänen
-
WSOY
2022
10 - 15

Vinkkaa kaverille

Email