Kepler62 - Uusi maailma: Kaksi heimoa | Satunurkka

Kepler62 - Uusi maailma: Kaksi heimoa

Tämä kirja on Kepler62 -sarjan 7. osa. Kirja aloittaa toisen Uusi maailma -tuontantokauden. Vaikka ensimmäinen tuotantokausi olisi vielä lukematta, pääsee tästä kirjasta hyvin mukaan juoneen. 

Marie, Ari ja Joni ovat osa sitä retkikuntaa, joka on lähetetty nääntyvältä maapallolta asuttamaan uutta kaukaista planeettaa. Uudelle Kepler62 -planeetalle päätyneet asukkaat ovat pääasiassa lapsia, kuten pääosassa oleva kolmikkommekin. Alkuperäisen Kepler62-retkikunnan nuorin jäsen, Joni on saanut harteilleen päällikön tehtävän, joka ei ole helppo. Leirissä on ongelmia: Joku sabotoi vähän kaikkea ja jättää uhkaavia viestejä ja merkkejä. Viljelykset eivät onnistu, sillä Keplerin tuholaiset syövät sadon toistuvasti. Jonin avuksi tulee kuitenkin juureton katutyttö X, joka ei ole kotoisin mistään ja on siksi Keplerissä kuin kotonaan. Mutta kahtiajako asukkaiden keskuudessa kasvaa.
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa. Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu hurjilla piirroksilla, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua.

 

Kirjassa on 251 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana paljon jännittävää kuvitusta.

Saatavuus

17,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Pasi Pitkänen
-
WSOY
2018
10 - 15

Vinkkaa kaverille

Email