Kepler62 - Uusi maailma: Saari | Satunurkka

Kepler62 - Uusi maailma: Saari

Tämä kirja on Kepler62 -sarjan 8. osa. Ensimmäiset kuusi osaa kannattaa lukea järjestyksessä, mutta 7. kirjasta eteenpäin aloitetaan Uusi maailma -tuotantokausi, josta tarinaan pääsee hyvin mukaan. Suosittelemme lukemaan Uusi maailma tuotantokauden järjestyksessä, joten ennen tätä kirjaa kannattaa olla luettuna kirja Kaksi heimoa.

Marie, Ari ja Joni ovat osa sitä retkikuntaa, joka on lähetetty nääntyvältä maapallolta asuttamaan uutta kaukaista planeettaa. Uudelle Kepler62 -planeetalle päätyneet asukkaat ovat pääasiassa lapsia, kuten pääosassa oleva kolmikkommekin. Saari -kirjan kertoja on Marie. Alun epävarmuuksien jälkeen planeetan ihmiset ovat jakautuneet kahteen leiriin. Joni ja Ari ovat päätyneet asuttamaan leiriä jossa ei suvaita väkivaltaa tai aseita. Marie puolestaan löytää itsensä johtamasta vastapuolen leiriä. Mitä tapahtuu, kun leiriläiset haluavat nostaa Marien johtajakseen? Nouseeko tytöstä kaikki alleen jyräävä diktaattori? Vai pystyykö hän taistelemaan isänsä perintöä vastaan ja saamaan jakautuneen maailman jälleen yhteen. Tie yhdistymiseen on pitkä, tässä kirjassa siihen luodaan alku.
Kepler62 kirjasarja on suomalaisen Timo Parvelan ja norjalaisen Björn Sortlandin yhteistuotantoa. Sarjassa seurataan nuoria, jotka valtio lähettää valloittamaan uutta maailmaa. Jos tunnet kymmenen kieppeillä olevaa lasta, jolle lukeminen ei oikein maistu, saattaa Kepler62 olla hyvinkin vastaus ongelmaan. Sarja on jännittävä ja mukaansatempaava. Samalla se on läpikuvitettu hurjilla piirroksilla, mikä pitää nuoren lukijan otteessaan. Kirjan tapahtumat voivat ahdistaa ja jännittää, joten Satunurkka suosittelee kirjaa lapsille jotka osaavat jo käsitellä mielikuvituksen ja todellisuuden rajaa. Vaikka mistä sitä tietää, maailmamme muuttuu ja silloin kukavaan voidaan kutsua.

Kirjassa on 200 sivua, se jakautuu noin 10 sivun kappaleisiin. Kirjassa on mukana jännittävää kuvitusta.

Saatavuus

17,00 €

Tiedot

Bjørn Sortland
Pasi Pitkänen
Antti L. J. Pääkkönen
WSOY
2019
9 - 15

Vinkkaa kaverille

Email