Lasse-Maijan etsivätoimisto - Jalkapallon arvoitus | Satunurkka

Lasse-Maijan etsivätoimisto - Jalkapallon arvoitus

Lasse ja Maija ratkaisevat jo 18. mysteerin! Jokaisessa sarjan kirjassa ratkaistaan eri rikosta, joten sarjan kirjat voi lukea missä järjestyksessä tahansa.

Vallilan jokavuotinen jalkapallon ystävyysottelu Aurinkoniittyä vastaan lähestyy. Joukkueisiin valitaan kummankin kaupungin viisi parasta pelaajaa. Vallila ei ole yleensä pärjännyt otteluissa, mutta tänä vuonna joukkueen valmentajana toimii postinkantaja Franco Bollo, joka on luvannut että Lassen ja Maijan kotikaupunki saa vihdoinkin hopeisen voittopokaalin kotiin. Ja kun hyökkääjänä loistaa Muhammed Karaatti ja maalivahtina itse poliisimestari, mikä voisikaan mennä pieleen...? Kun Aurinkoniitty lopulta johtaa 7-0 ja hopeinen pokaalikin varastetaan kesken ottelun kiihkeimmän tiimellyksen, tulee Lasselle ja Maijalle taas töitä.
Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarja on täydellinen kaikille poliisihommista, etsiväjutuista ja rikoksista. Se on myös niitä harvoja etsijäsarjoja, jotka sopivat hyvin jo alle kouluikäisille lapsille luettavaksi. Kirjan tarina on juoneltaa helppo seurata, eikä rikoksia ratkoessa tehdä liian monimutkaisia juonenkoukkuja. Lisäksi kirjan tekstit on jaettu lyhyempii kappaleisiin ja jokaisessa kappaleessa on mukana kuvistusta. Kun lapsi alkaa lukea itse, on tämän kirjasarjan kanssan mukava jatkaa sen jälkeen itsenäisesti.

Kirjassa on 87 sivua, noin 5 sivun kappaleet, hieman kuvistusta joka kappaleessa.

Saatavuus

12,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Martin Widmark
Helena Willis
Outi Menna
Tammi
2018
5 - 10

Vinkkaa kaverille

Email