Lasse-Maijan etsivätoimisto - Linnan arvoitus | Satunurkka

Lasse-Maijan etsivätoimisto - Linnan arvoitus

Lasse-Maijan etsivätoimisto kirjasarjan 19.osa. Jokaisessa kirjassa ratkaistaan eri rikosta, joten kirjat voi lukea missä järjestyksessä tahansa.

Kreivi Eerik on kutsunut vallilalaiset linnaansa arvokkaaseen suklaanmaistelutilaisuuteen. Kreivi hurmaa seurueen ylellisellä tunnelmalla ja herkullisilla suklaakonvehdeilla, ja yrmeä hovimestari seuraa tapahtumia silmä kovana. Kreivi vakuuttaa, että samanlainen luksuselämä odottaa heitä kaikkia, kunhan he vain sijoittavat tuntuvan määrän rahaa hänen uuteen suklaaviljelmäänsä Jamaikalla. Lasse ja Maija haistavat palaneen käryä. Mistä mahtaa olla kyse? 
Lasse-Maijan etsivätoimisto -sarja on täydellinen kaikille poliisihommista, etsiväjutuista ja rikoksista. Se on myös niitä harvoja etsijäsarjoja, jotka sopivat hyvin jo alle kouluikäisille lapsille luettavaksi. Kirjan tarina on juoneltaa helppo seurata, eikä rikoksia ratkoessa tehdä liian monimutkaisia juonenkoukkuja. Lisäksi kirjan tekstit on jaettu lyhyempii kappaleisiin ja jokaisessa kappaleessa on mukana kuvistusta. Kun lapsi alkaa lukea itse, on tämän kirjasarjan kanssan mukava jatkaa sen jälkeen itsenäisesti.

Kirjassa on 105 sivua, noin 5 sivun kappaleet, hieman kuvistusta joka kappaleessa.

Saatavuus

12,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Martin Widmark
Helena Willis
Outi Menna
Tammi
2017
5 - 10

Vinkkaa kaverille

Email