Maailman viimeiset tyypit | Satunurkka

Maailman viimeiset tyypit

Kirja on uuden sarjan ensimmäinen osa.

Kirjasarjan pääosassa on 13-vuotias Jack. Muutama viikko sitten Jack eli normaalia nuorenmiehen elämää, mutta sitten kaikki muuttui. Nyt Jack elää puumajassaan, jonne on linnoittautunut suoja-asein, kera pleikan ja Oreo-keksien. Maailman puumajan ulkopuolelta ovat vallanneet mitä hirveimmät oliot. Kaupungin kaduilla tungeksii zombeja ja jättimäisiä hirviöitä. Ensin Jack luulee olevansa ainut eloonjäänyt, mutta pian selviää että on muutama muukin. Seikkailuillaan puumajan ulkopuolella Jack tapaa ikäisensä nörtti-Quintin, ääliö-Dirkin ja ihanan Junen. Onko maailmalla sittenkin vielä toivoa? Voiko Jack olla SE tyyppi?
Tässä sarjassa hirviöt ja kauhu kohtaa hersyvän huumorin. Kirja on läpikuvitettu hauskoilla ja hurjilla piirroksilla, jotka kutsuvat lukemaan tapahtumista lisää. Sopiii hyvin myös niille lukijoille, joille lukeminen ei oikein maistu.
Maailman viimeiset tyypit -sarja on ollut huima menestys, kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti jo kaksi miljoona kappaletta. Kirjoista on julkaistu Netflix-sarja.

Kirjassa on 231 sivua, kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

17,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Max Brallier
Douglas Holgate
Ulla Selkälä
WSOY
2019
9 - 14

Vinkkaa kaverille

Email