Maailman viimeiset tyypit - Zombiparaati | Satunurkka

Maailman viimeiset tyypit - Zombiparaati

Kirja on Maailman viimeiset tyypit -sarjan toinen osa. Satunurkka suosittelee kirjojen lukemista ilmestymisjärjestyksessä, sillä siten juoneen pääsee parhaiten sisään.

Tällä kertaa Jack ja ystävät saavat vastaansa entistä suuremman hirviöhaasteen. Jokin tuntematon viekas voima kutsuu zombeja kokoon. Se mikä hallitsee zombeja, kykenee ihan mihin vain...
Jack Sullivan osaa katsoa maailmanloppua myönteisestä kulmasta: jos mukaan ei lasketa eloonjäämiskamppailua hirviöitä ja zombeja vastaan, elämä on letkeää hauskanpitoa. Lisäksi hänellä on seuranaan kolme parasta kaveriaan - todennäköisesti myös maailman viimeiset elossa olevat ihmiset - sekä Turre-hirviö lemmikkinä. Sitten zombit alkavat kadota. Kuka haalii itselleen zombiarmeijaa? On edessä eeppinen taistelu, jossa ihmiset ja hirviöt yhdistävät hetkeksi voimansa, vieläkin hirveämpää uhkaa vastaan.

Maailman viimeiset tyypit -sarja on ollut huima menestys, kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti jo kaksi miljoona kappaletta. Kirjoista on julkaistu Netflix-sarja.

Kirjassa on 304 sivua, kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

19,00 €

Tiedot

Max Brallier
Douglas Holgate
Ulla Selkälä
WSOY
2019
9 - 14

Vinkkaa kaverille

Email