Maalla on mukavaa, Sinttu | Satunurkka

Maalla on mukavaa, Sinttu

Sinttu on pienten heppafanien suosikki ja tämä kirja on Sinttu-sarjan 12. osa. Kirjasarjaa ei tarvitse lukea järjestyksessä, vaan mukaan pääsee helposti mistä tahansa osasta.

Elinalla on edessä yllätysten kesälomaretki, vaikka aluksi se tuntuu vain tavalliselta viikolta mummilassa. Tai oikeastaan aika tylsältä viikolta, sillä Elinan joutuu olemaan erossa hoidokkiponistaan Sintusta. Mutta kun mummin ja vaarin portti narahtaa, kuulee Elina yllätyksekseen vanhasta tallista hirnuntaa. Miten onnellinen yllätys tämä onkaan! Inka on antanut Sintun ja Samin hoitoon Elinalle koko pitkän viikon ajaksi. Vastuu kuitenkin myös painaa Elinan harteita, osaako hän toimia hoitajana oikein? Pian Elinasta alkaa kuitenkin tuntua jo luontevalta viettää aikaa kahdestaan Sintun kanssa. Ehkä liikaakin, sillä pian Elina huomaa ajattelevansa ettei Sinttu ehkä kuulukaan muille. Onneksi mummin ja vaarin yllätykset eivät lopu tähän ja Elinakin palaa takaisin maanpinnalle. 
Sinttu -kirjasarja on hurjan suosittu heppaharrastajien tai harrastuksesta haaveilevien keskuudessa. Kirja on jaettu lyhyempiin kappaleisiin, jolloin itse lukemaan oppinut voi sitä helpommin mutustella. Myös iltasaduksi kirjan kappaleet sopivat hyvin. Hellyyttäviä heppapiirroksia löytyy joka 4.-5. sivulta. Kirjasarjassa käydään paljon läpi hevosen hoitoon liittyviä asioita ja se sopiikin parhaiten aiheesta kiinnostuneille.

Kirjassa on 168 sivua. Suurin osa sivuista on tekstiä, muutama kuva joka kappaleessa.

 

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Sintun ja Samin hoitoon ottaminen pelottaa Elinaa?

  • Millaisia vastuita hevosen hoitajalla on?

  • Miksi Elina ei haluaisi muiden saavan hoitaa Sinttua?

  • Miksi Elina suuttuu Maikille? Sopivatko ystävät riidan?

Saatavuus

14,00 €

Tiedot

Lin Hallberg
Marvi Jalo
Tammi
2014
5 - 11

Vinkkaa kaverille

Email