Me rosvolat ja ryöväriliitto | Satunurkka

Me rosvolat ja ryöväriliitto

Kirja on Rosvolat -sarjan 5. osa. Me rosvolat -sarja kannattaa lukea järjestyksessä, sillä jälkimmäisissä osissa palataan moneen aiemmissa kirjoissa esiteltyihin asioihin. Siri Kolun kirjoittama Me rosvolat -sarja on palkittu useilla palkinnoilla (mm. Finlandia Junior -palkinnolla). Sarjasta on tehty elokuva ja sen julkaisuoikeudet on myyty yli 20 maahan.

Tunnelma tiivistyy ja vauhti kiihtyy kun käsillä on pitkään etsitty viimeinen vaakunatavu. Sen avulla Helmeri Qvistin suuren rosvo-oppaan salat viimein paljastuvat. Suunnitelma vaikuttaa yksinkertaiselta, kunnes Viljan rosvokummitäti Kaija päättää mennä naimisiin. Naimisiinmeno on suunniteltu Lappiin, Turman rosvoklaanin maille. Eikä häissä vielä tarpeeksi, siellä missä on ongelmia on myös Hurmalan rosvojoukko. Tälläkin kertaa Hurmalan joukko uhkaa Rosvoloiden ja Viljan etsintää. Hurmaloiden saatua Hele panttivangikseen alkaa vauhdikas vapautus ja saalistus. Vihdoin salaisuuksien lipas saadaan auki ja rosvo-opas avattua. 
Kirja sopii räväköille ja seikkailunhaluisille lapsille ja tempaa lukijan mukaansa. Se on jaettu noin 10 sivun kappaleisiin. Tekstiä on jo paljon, joten ikäsuositus on tehty ajatuksella että lapsi lukee kirjaa itse. Kirja sopii mainiosti myös yhdessä luettavaksi jo 8-9 -vuotiaiden kanssa.

Kirjassa on 256 sivua, ei kuvitusta.

Saatavuus

15,00 €

Tiedot

Siri Kolu
-
-
Otava
2015
9 - 13

Vinkkaa kaverille

Email