Päivä eläinten rakennustyömaalla | Satunurkka

Päivä eläinten rakennustyömaalla

Suosittu kuvakirjasarja kuljettaa päiväksi todellisiin hommiin, täynnä mielikuvitusta.

Päivä eläinten -sarja on erittäin suosittu. Sarjan kirjat ovat satuja, mutta kertovat mitä ihan oikeasti tapahtuu eri paikoissa. Tämä kirja kertoo mitä tapahtuu rakennustyömaalla, huumorilla ja mielikuvituksella höystettynä. Aasi aloittaa uudessa työpaikassaan, rakennustyömaalla. Ensin tutustutaan työmaan moniin ammattilaisiin, joiden tehtävänä on tehdä pingviiniperheelle uusi koti. Hommaan tarvitaan monenlaista työvaihetta arkkitehdin suunnittelusta betonin valamiseen. Kirjan sivuilla käydään läpi erilaisia talonrakentamisen vaiheita. Aasi parka on ensimmäisenä päivänä kovin pihalla ja saa aikaan monenlaista kommellusta. Onneksi lopulta sekin löytää omat vahvuutensa.
Tämä kirja on jokaisen pikku rakentajan toivekirja. Kirja voisi olla myös hauska tuliainen tai lahja perheeseen joka aloittelee omaa talonrakennusprojektiaan. Sopivasti satua ja tosielämää samoissa kansissa. Sharon Renttan kaunis kuvitus on täynnä hauskoja yksityiskohtia.

Kirjassa on 30 sivua, noin 5-10 lauseen kappaleet tekstiä joka aukeamalla ja isot kuvat

Keskustele kirjasta:

  • Millaisia ammattilaisia rakennuksilla tarvitaan?

  • Miksi eri ammattilaiset tekevät eri asioita?

  • Jos sinä saisit rakentaa talon, mitä huoneita siihen tulisi?

  • Rakentakaa pienoismalli yhdesäs pahvilaatikkoon. Tyhjistä ruokapurkeista saa pienellä mielikuvituksella huikeita sisustusjuttuja. Voitte myös suunnitella talon vaikkapa legoista.

Saatavuus

12,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Sharon Rentta
Sharon Rentta
Terhi Leskinen
Kustannus-Mäkelä Oy
2018
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email