Pate ja Blacknessin hirviö | Satunurkka

Pate ja Blacknessin hirviö

Pate, Blacknessin hirviö on Pate -sarjan kuudes, itsenäinen osa. Paten seikkailut ovat toisistaan irrallisia, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä osasta vain.

Pate ja Senja ovat jälleen merihirviön kannoilla, tällä kertaa Skotlannissa. Kesälomareissu saa yllättävän käänteen, kun heidän vuokra-autonsa varastetaan ja koko perhe jumittuu pieneen rannikkokylään. Sen liepeillä kohoaa synkkä Blacknessin linna, jossa takuulla kummittelee. Kaiken lisäksi meressä asuu perimätiedon mukaan kuuluisan Loch Nessin hirviön kaksoisveli Black Nessie. Paten mielestä kyseessä on paras loma ikinä! Pate, seikkailija-Senja ja Totti supertassu muodostavat voittamattoman trion, jolle mikään haaste ei ole liian suuri tai pelottava.
Pate ja Blacknessin hirviö jatkaa jännittävää ja helppolukuista Pate -kirjojen sarjaa. Tuttuun tapaan Timo Parvelan teksti sisältää paljon vuorosanoja, kuvitusta ja lyhyitä pätkiä ja se on huippuhauskaa luettavaa. Kirja sopii siis hyvin luettavaksi niillekin joita kirjojen maailma ei vielä juurikaan ole koukuttanut. Kirjan lukijan täytyy olla jo kuitenkin sen verran vanhempi että tekstin piilotarkoitukset avautuvat hänelle.

Kirjassa on 144 sivua, hauskaa kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

16,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Timo Parvela
Pasi Pitkänen
-
Tammi
2019
7 - 12

Vinkkaa kaverille

Email