Pate ja savannien sankarit | Satunurkka

Pate ja savannien sankarit

Pate ja savannien sankarit on Pate -sarjan seitsemäs, itsenäinen osa. Jokainen Paten kirja on oma seikkailunsa, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä osasta vain.

Sarjan seitsemännessä osassa Paten, Senjan ja Totti-koiran suunnitelmat heittävät seepranpyllyä,kun kuumailmapallo vie heidät koulun sijaan Afrikkaan. Ikään kuin rutikuiva savanni ja kuristajakäärmeet eivät riittäisi, kolmikko kohtaa myös katalia salametsästäjiä. Roistot on saatava kuriin ja villieläimet pelastettua, vaikka Paten ja kumppanien olisi käännyttävä viidakon pelottavimman sankarin puoleen. Paten, seikkailija-Senjan ja Totti supertassun tarinassa tanner tömisee ja ystävysten on osoitettava jälleen urheutensa!
Paten ja savannien sankarit jatkaa jännittävää ja helppolukuista Pate -kirjojen sarjaa. Tuttuun tapaan Timo Parvelan teksti sisältää paljon vuorosanoja, kuvitusta ja lyhyitä pätkiä ja se on huippuhauskaa luettavaa. Kirja sopii siis hyvin luettavaksi niillekin joita kirjojen maailma ei vielä juurikaan ole koukuttanut. Kirjan lukijan kannattaa olla jo kuitenkin sen verran vanhempi että tekstin piilotarkoitukset avautuvat hänelle.

Kirjassa on 121 sivua, hauskaa kuvitusta joka aukeamalla.

 

Saatavuus

19,40 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Timo Parvela
Pasi Pitkänen
-
Tammi
2020
7 - 12

Vinkkaa kaverille

Email