Pate viidakon kuningas | Satunurkka

Pate viidakon kuningas

Pate, viidakon kuningas on Pate -sarjan viides, itsenäinen osa. Paten seikkailut ovat toisistaan irrallisia, joten sarjan lukemisen voi aloittaa mistä osasta vain.

Paten elämä on mennä ylösalaisin, kun hänen lemmikkikoiransa Totti katoaa tuntemattoman laivan kyytiin. Alkaa uskomaton pelastusoperaatio, joka johdattaa Paten ja Senjan kauas Borneon sademetsien keskelle. Viidakossa selviää että paikallinen apinayhteiskunta on pulassa, kun viidakkoa kaatavat koneet möyryävät pitkin viidakkoa. Totin pelastaminen vaihtuu lopulta koko maailman pelastamiseksi ja ärjyvien koneiden takaa paljastuu tuttu vihollinen.
Pate, viidakon kuningas jatkaa jännittävää ja helppolukuista Pate -kirjojen sarjaa. Tuttuun tapaan Timo Parvelan teksti sisältää paljon vuorosanoja, kuvitusta ja lyhyitä pätkiä ja se on huippuhauskaa luettavaa. Kirja sopii siis hyvin luettavaksi niillekin joita kirjojen maailma ei vielä juurikaan ole koukuttanut. Kirjan lukijan täytyy olla jo kuitenkin sen verran vanhempi että tekstin piilotarkoitukset avautuvat hänelle.

Kirjassa on 136 sivua, hauskaa kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

16,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Timo Parvela
Pasi Pitkänen
-
Tammi
2018
6 - 12

Vinkkaa kaverille

Email