Pet agents - Peliin kätketyt | Satunurkka

Pet agents - Peliin kätketyt

Kirja on Pet Agents -sarjan neljäs osa. Jokainen kirja on itsenäinen tarinansa, joten lukemisen voi aloittaa mistä kirjan osasta tahansa.

Scifi-herkuilla ja pörröisillä lemmikeillä hurmannut agenttikolmikko seikkailee tällä kertaa pelimaailmassa. Pet Agents -sarjan neljännessä osassa Kati-e saa avunpyynnön pojalta, joka on kadottanut… dinosauruksen! Mutta ei hätää, kyseessä on pelimaailma ja siellä sijaitsevan dinosauruspuiston dinot. Kati-e, Timi ja joukon hurmaava robotti Ti-bot ottavat haasteen ilomielellä vastaan. On aika sukeltaa virtuaalimaailmaan ja selvittää kuka pelaa vilunkipeliä.
Tämä kirjasarja sopii kaikille vauhdista, mysteereistä, roboteista ja lemmikeistä pitäville. Kirja on vauhdikas lukukokemus. Tekstiä vievät eteenpäin joka aukeamalta löytyvät kuvitukset, joissa on ilmeikkyyttä ja sopivasti pientä jännitystä. Kirjasarja sopii loistavasti aloitteleville lukijoille tai sellaisille joille lukuharrastus ei oikein maistu. Värikäs kuvitus kutsuu lukemaan eteenpäin ja kannattelee tarinaa.

Kirjassa on 176 sivua, kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

19,00 €

Tiedot

-
Tammi
2020
6 - 11

Vinkkaa kaverille

Email