Pet agents - Täältä tullaan, lemmikit! | Satunurkka

Pet agents - Täältä tullaan, lemmikit!

Kirja on Pet Agents -sarjan ensimmäinen osa. Jokainen kirja on itsenäinen tarinansa, joten lukemisen voi aloittaa mistä kirjan osasta tahansa.

Kati-e on itsenäinen nörttityttö, joka rakastaa eläimiä yhtä palavasti kuin elektroniikkaa ja koodausta. Alkuun Kati-e autteli lemmikkiasioissa lähinnä naapureita ja tuttuja, mutta kun apua alettiin pyytää yhä kauempaa, hän päätti rakentaa itselleen lentävän robottiapulaisen, Ti-botin. Pet Agents - lemmikkiagentit - oli syntynyt! Kati-en ja Ti-botin päiväohjelma on taas täynnä tehtävää: Sofia kaipaa apua koirarodun valinnassa, rouva Frangille täytyy löytää koiranulkoilutusapua ja 13-viikkoisen Hugo-pennun vatsa on sekaisin. Lisäksi kotona pitää siivota rottien häkki ja hankkia eläimille ruokaa. Onneksi Kati-e voi lennättää Ti-botin asiakaskäynneille ensi hätään! Lemmikkipulmien ohella agenttikaksikko osaa auttaa visaisemmissakin villieläimiin liittyvissä kysymyksissä. Mitä tulee tehdä, kun tienvarresta löytää oravanpoikasen? Saako sammakonpoikasista ja muista puron asukeista perustaa kotiakvaarion? Kati-e kyllä kertoo!
Tämä kirjasarja sopii kaikille lemmikeistä, vauhdista ja roboteista pitäville. Kirja on vauhdikas lukukokemus. Tekstiä vievät eteenpäin joka aukeamalta löytyvät kuvitukset, joissa on ilmeikkyyttä ja sopivasti pientä jännitystä. Kirjasarja sopii loistavasti aloitteleville lukijoille tai sellaisille joille lukuharrastus ei oikein maistu. Värikäs kuvitus kutsuu lukemaan eteenpäin ja kannattelee tarinaa.

Kirjassa on 109 sivua, kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

16,90 €

Tiedot

-
Tammi
2019
6 - 11

Vinkkaa kaverille

Email