Pieni suuri tarina joulusta | Satunurkka

Pieni suuri tarina joulusta

On aatonaatto ja ystävykset Siili, Hiiri, Kettu ja Jänis ovat siivoushommissa. Silloin huomataan, että jotain tärkeää puuttuu. Joulukuusi on jäänyt hakematta. Seuraavana aamulla lähdetään porukalla matkaan, vaikka vähän jännittääkin. Parhaat kuuset kun kasvavat karhun pihapiirissä, eikä kukaan ystävistä ole siellä käynyt. Millainenhan se karhu on?
Ystävien kanssa on helpompi mennä eteenpäin. Mutta sitten Kettu muistaa että keitto jäi liedelle ja palaa kotiin. Pian Hiiri ja Jäniskin joutuvat palaamaan kotiin. Nyt Siili on ihan yksin. Siili kuitenkin rohkaistuu ja jatkaa matkaa. Pian hän saa huomata, ettei Karhu olekaan niin kiukkuinen kuin kuviteltiin ja mukava joulu voi alkaa.
Pieni suuri tarina kirjat ovat ihastuttavan värikkäitä. Kirja on mukava tarina joulusta. Pieni suuri tarina joulusta kuljettaa mukanaan jo sarjan ensimmäisestä kirjasta tuttu teema ystävyydestä. Hyvän tarinan lisäksi kirjassa parasta on sen kaunis kuvitus. Värikkäät kuvat ovat kuin paperista leikattuja pieniä nukkeja. Lyhyet tekstikappaleet joka sivulla.

Kirjassa on 32 sivua, koko aukemaan kuvat.

Keskustele kirjasta

  • Miksi eläimet pelkäsivät karhua?

  • Oliko siili rohkea?

  • Oliko karhu yksinäinen?

  • Kuka viimeisellä sivulla tuli kylään?

Saatavuus

16,00 €

Tiedot

ystävyys, siili, karhu, jänis kettu, hiiri, joulu, eläinsatu
Réka Király
Réka Király
-
Etana editions
2018
3 - 6

Vinkkaa kaverille

Email