Prinsessa Pikkiriikin kesä | Satunurkka

Prinsessa Pikkiriikin kesä

Pikkiriikki vietää hulvatonta kesälomaa mummolassa.

"Oikeastihan kaikkien pikkuisten tarinat alkavat heidän mummoistaan ja papoistaan. Sellaista on elämä."
Prinsessa Pikkiriikki ja Pöjöläinen pääsetvät kesäloman viettoon mummulaan. Tietysti mukaan lähtee myös taikakoira Makkara. Pikkiriikki on perinut oman hurmaavuutensa suoraan mummultaan, joten vauhtia, mielikuvitusta ja leikkiä ei tästä lomasta puutu. Mummu ja pappa jos ketkä tietävät, miten otetaan ilo irti elämästä.
Mummulassa syödäään rupsuleipää ja hurvittelukakkua, käydään uimassa ja askarrellaan. Tärkeää on saada myös viivasuusedät iloiseksi, siihen tarvitaan kutituspulveria ja vähän taikavääkynöitä. Vanhoista vihollisistakin tulee ystäviä, kun Räkä-Eetu saadaan suostuteltua hurvittelukakulle.
 Pikkiriikki on prinsessa, jonka isä ei ole kuningas vaan autokauppias, ja äiti ei ole kuningatar vaan töissä pankissa. Mutta Pikkiriikki on sitä mieltä, että prinsessa voi olla, jos siltä tuntuu. Pikkiriikillä on myös koira, joka ei ole mikä tahansa koira vaan taikakoira nimeltä Makkara. Kun Makkara tekee taikapyörähdykset ja pyöräyttää taikavääkynän matolle, vie se Pikkiriikin uskomattomiin seikkailuihin.
Tässä on prinsessa satu, jota perheen villikotkin jaksavat pysähtyä kuulemaan. Tarina naurattaa ja ihastuttaa. Kirjassa on paljon tekstiä ja muutama kuva kappaletta kohden. Se sopii parhaiten siis lapsille, jotka jaksavat kuunnella satua jo ilman tukevaa kuvitusta. Tässä on loistava iltasatukirja.

Kirjassa on 61 sivua, paljon teksiä ja hieman kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

19,90 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Hannele Lampela
Ninka Reittu
-
Otava
2020
3 - 8

Vinkkaa kaverille

Email