Risto Räppääjä ja ujo Elmeri | Satunurkka

Risto Räppääjä ja ujo Elmeri

19. Risto Räppääjä lastenromaani. Risto Räppääjä -sarjan kirjat itsenäisiä lastenromaaneja, eli ne voi lukea satunnaisessa järjestyksessä.

Rauha-täti majoittaa aran sukulaispojan Räppääjille, hän aikoo tehdä ujosta Elmeristäreippaan. Ristoa ”pikkutyyppi” ärsyttää, hän pitää Elmeriä kamalan lapsellisena. Elvi-tädillä on aivan oma reseptinsä lasten reipastamiseen: pitää vain huutaa ”ylös, ulos ja lenkille”.Tarkkasilmäinen Nelli huomaa pian, että Elmerillä on käsittämättömän paljon tietoa maailman eri asioista. Risto ei usko nassikan kykyihin, mutta yllätyksiä on edessä, kun he päätyvät Nellin ja Elmerin kanssa lasten tv-visailuun. Kuka tietää, onko Itävallan pääkaupunki Wien, Tuon vai Haen? Reipastuuko Elmeri – ja miksi edes pitäisi? Pitääkö olla reipas, Risto Räppääjä?
Risto Räppääjät ovat ihastuttaneet ala-aste ikäisiä lukijoitaan jo yli kymmenen vuotta. Huumori, monipuoliset juonenkäänteet ja hauskat hahmot ovat kirjojen parasta antia. Koska kirjat ovat läpikuvitettuja niiden juonessa on helpompi pysyä mukana.

Kirjassa on 120 sivua, kuvitusta joka aukeamalla.

Saatavuus

16,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Christel Rönns
-
Tammi
2019
6 - 10

Vinkkaa kaverille

Email