Sudenhampaat | Satunurkka

Sudenhampaat

Kirja on Aijalin saaren tarut -sarjan kolmas osa. Suosittelemme sarjan lukemista järjestyksessä. Sarjan aiemmin ilmestyneet kirjat ovat Revonpuro ja Tuulenkala.

Pöllö niminen tyttö, oikalta nimeltään Malla Margareeta asustaa Tuulenkalan kaupungissa. Pöllö on saanut tietää, että hän on noitien sukua ja tytön henkeä vaanivat niin pohjoisen noidat kuin mustahuppujen kätyrit. Puollustautuakseen Pöllön pitää herättää taikavoimansa henkiin. Helposti se ei käy, mutta yhdessä Selenen ja muiden kaupungin noitien kanssa se on mahdollista. Entä kun kaikki menee pieleen? Onko Hiiskusta ja Matruksesta pelastamaan ystävänsä. 
Mervi Heikkilän seikkailuromaani on täynnä jännittäviä käänteitä ja mielenkiintoisia hahmoja. Juoni saa uusia käänteitä, kun kirja sukeltaa syvemmälle taikavoimien maailmaan. Tarinaan seikkailuun sekoittuu historiallista kaupunkikuvausta, pohdintoja tasa-arvoisesta elämästä, orastavaa ihastusta ja aimoannos noituutta. Hieno kirjasarja fantasiasta ja seikkailusta pitäville lapsille ja nuorille.

Kirjassa on 231 sivua, ei kuvitusta.

Saatavuus

19,00 €

Tiedot

aijalin tarinat, fantasia, lastenromaani, noituus, taika
Mervi Heikkilä
-
-
Karisto
2019
9 - 14

Vinkkaa kaverille

Email