Tallilla tavataan, Sinttu! | Satunurkka

Tallilla tavataan, Sinttu!

Sinttu on heppafanien suosikki ja tämä kirja on Sinttu-sarjan 18. osa. Kirjasarjaa ei tarvitse lukea järjestyksessä, vaan mukaan pääsee helposti mistä tahansa osasta.

Joululoma alkaa juhlallisesti, kun Siltakylän uudistettu talli vihitään käyttöön. Sinttu ja muut ponit saavat uudet, tilavat karsinat ja Nanu myös uuden hoitajan. Muutokset aiheuttavat hämmennystä ystäväporukassa, mutta onneksi kouluvalmennus palauttaa kaikkien ajatukset ratsastukseen. Elina on varma, että Sintusta tulee vielä hieno kouluratsu, mutta iloa varjostaa huoli Annista. Ystävän elämässä on surua, joka saa Elinankin vakavaksi. Onneksi heillä on paitsi toisensa myös iki-ihanat ponit, joiden pelkkä läsnäolo tekee maailmasta paremman paikan.
Sinttu -kirjasarja on hurjan suosittu heppaharrastajien tai harrastuksesta haaveilevien keskuudessa. Kirja on jaettu lyhyempiin kappaleisiin, jolloin itse lukemaan oppinut voi sitä helpommin mutustella. Myös iltasaduksi kirjan kappaleet sopivat hyvin. Hellyyttäviä heppapiirroksia löytyy joka 4.-5. sivulta. Kirjasarjassa käydään paljon läpi hevosen hoitoon liittyviä asioita ja se sopiikin parhaiten aiheesta kiinnostuneille.

Kirjassa on 152 sivua. Suurin osa sivuista on tekstiä, muutama kuva joka kappaleessa.

 

Saatavuus

19,90 €

Tiedot

Lin Hallberg
Marvi Jalo
Tammi
2021
5 - 11

Vinkkaa kaverille

Email