Täyttä laukkaa, Sinttu! | Satunurkka

Täyttä laukkaa, Sinttu!

Sinttu on pienten heppafanien suosikki ja tämä kirja on Sinttu-sarjan 16. osa. Kirjasarjaa ei tarvitse lukea järjestyksessä, vaan mukaan pääsee helposti mistä tahansa osasta.

Siltakylän tallille on tullut syksy. Elina ei malttaisi olla hetkeäkään poissa Sintun luota, sillä shetlanninponi, hoitajana oleminen ja ratsastaminen on vienyt täysin tytön sydämen. Edessä on laukkakisat, joihin ratsastajajoukko valmistautuu huolella. Tallilla puhuttaa myös Areenan suuri joulushow, jonne Salli -poni on saanut kutsun esiintymään. Mutta kukahan pääsee ratsastamaan Sallilla? Miten Elina saa käytyä läpi kateuden tunnetta? Kestääkö ystävyys ja toteutuvatko unelmat, sittenkin? 
Sinttu -kirjasarja on hurjan suosittu heppaharrastajien tai harrastuksesta haaveilevien keskuudessa. Kirja on jaettu lyhyempiin kappaleisiin, jolloin itse lukemaan oppinut voi sitä helpommin mutustella. Myös iltasaduksi kirjan kappaleet sopivat hyvin. Hellyyttäviä heppapiirroksia löytyy joka 4.-5. sivulta. Kirjasarjassa käydään paljon läpi hevosen hoitoon liittyviä asioita ja se sopiikin parhaiten aiheesta kiinnostuneille.

Kirjassa on 151 sivua. Suurin osa sivuista on tekstiä, muutama kuva joka kappaleessa.

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Elinan oli vaikea olla onnellinen Maikin puolesta?

  • Saako sanoa ääneen jos on kateellinen?

Saatavuus

17,00 €

Enää kaksi jäljellä!

Tiedot

Lin Hallberg
Marvi Jalo
Tammi
2019
5 - 11

Vinkkaa kaverille

Email