Yksisarviset -tarrakirja | Satunurkka

Yksisarviset -tarrakirja

Oletko koskaa miettinyt miten yksisarviset elävät? Tässä tarrakirjassa sukelletaan paikkoihin, joissa niitä voi kohdata.
Joskus yksisarvisia tapaa syksyisessä metsässä, toisinaan salaisessa puutarhassa. Ne viihtyvät myös aaltojen syleilyssä, vesiputousten juurella ja aurinkoisilla niityillä. Pohjoisen kylmässä hehkuvat yksisarvisten jäälinnat kuin kristallit. Niihin pääsee vain kauniin jääsillan ylittämällä. Jos taivalla loistaa sateenkaari, voi tarkkasilmäinen nähdä yksisarvisten leikkivän sen pinnalla. Yksisarvisilla on paikka myös maan alla, jota ne valaisevat hehkuvin timantein. Ja kun yö saapuu ne kylpevät täysikuun valossa. Miten ihmeellinen onkaan tuo yksisarvisten maailma.
Tämä tarrakirja ihastuttaa kaikkia yksisarvisfaneja. Kirjan kauniit maisema-aukemat esittelevät yksisarvisten erilaisia koteja. Niihin löytyy kirjan lopusta iso määrä ihastuttavia yksisarvistarroja. Osa tarroista on myös kimaltein koristeltuja. Tämän kirjan äärellä jokainen hepoista ja yksisarvisista innostunut liimailija viettää useammankin tunnin.

Tarrakirjassa on 11 erilaista maisema-aukeamaa joille tarroja voi liimailla + 4 tarra-aukeamaa (yli 250 tarraa).

HUOM! Osa kirjan tarroista on aika pieniä, joten kirjaa ei voi suositella alle 3-vuotiaiden käsiin ilman valvontaa.

Saatavuus

9,90 €

Tiedot

Fiona Watt
Camilla Garofano
Tanja Kanerva
Aurinko Kustannus
2019
4 - 9

Vinkkaa kaverille

Email