Ystävät yhdessä, Sinttu | Satunurkka

Ystävät yhdessä, Sinttu

Sinttu on pienten heppafanien suosikki ja tämä kirja on Sinttu-sarjan 13. osa. Kirjasarjaa ei tarvitse lukea järjestyksessä, vaan mukaan pääsee helposti mistä tahansa osasta.

Kesäloman odotetuin viikko alkaa, kun ratsastusleiri lähestyy. Vaikka kokonainen viikko talleilla kuulostaa ihanalta, Elinaa myös jännittää. Mitä jos Inka ei annakaan Sinttua hänen ratsukokseen? Jos Sinttu annetaankin leirin ajaksi jollekin muulle? Onneksi Inka kuitenkin ymmärtää Elinaa ja tämä pääsee aloittamaan ihanan viikon Sintun selässä. Leiriviikko menee nopeasti. Yhdessä jutellaan hepoista, käydään uimassa ja maastoratsastuksilla, opetellaan uutta kouluratsastusojelmaa ja valmistaudutaan leiriviikon huipentavaan kisapäivään. Juuri kun kaikki tuntuu täydelliseltä, tapahtuu kauheita. Sinttu sairastuu. Näyttää jo siltä että kisa jää Elinalta väliin, vaikka eihän se tyttöä edes huoleta kunhan vain Sinttu taas paranisi. Onneksi kaikki käy lopulta hyvin ja uusia tilaisuuksia kilpaillakin tulee vielä. 
Sinttu -kirjasarja on hurjan suosittu heppaharrastajien tai harrastuksesta haaveilevien keskuudessa. Kirja on jaettu lyhyempiin kappaleisiin, jolloin itse lukemaan oppinut voi sitä helpommin mutustella. Myös iltasaduksi kirjan kappaleet sopivat hyvin. Hellyyttäviä heppapiirroksia löytyy joka 4.-5. sivulta. Kirjasarjassa käydään paljon läpi hevosen hoitoon liittyviä asioita ja se sopiikin parhaiten aiheesta kiinnostuneille.

Kirjassa on 140 sivua. Suurin osa sivuista on tekstiä, muutama kuva joka kappaleessa.
Kirjan viimeisille sivuille voi myös kirjoittaa omia ratsastus- ja tallimuistojaan.

 

Keskustele kirjasta:

  • Miksi Elinaa pelottaa jakaa Sinttua muiden kanssa?

  • Mistä asioista Elina nautti ratsastusleirillä?

  • Mitä kouluratsastus tarkoittaa?

  • Oliko Elina pettynyt kun ei päässyt kisaamaan?

Saatavuus

16,00 €

Enää yksi jäljellä!

Tiedot

Lin Hallberg
Marvi Jalo
Tammi
2016
5 - 11

Vinkkaa kaverille

Email