Mikä on Satunurkka? | Satunurkka

Mikä on Satunurkka?

Mikä on Satunurkka?

Satunurkka on syntynyt rakkaudesta lasten kirjallisuuteen.

"Olen lainannut Albert Einsteinia Satunurkan etusivulla. En siksi, että kokisin älykkyyden tärkeimmäksi asiaksi lapsen elämässä ja kehityksessä. Vaan koska ajatus mielestäni kuvastaa hyvin sitä, miten kokonaisvaltaisesti lukeminen, sadut ja tarinat lasta kehittävät. Mielikuvituksen maailma antaa äärettömät mahdollisuudet. Aikuisen läheisyys luettaessa vuorostaan ne turvalliset rajat, joissa tuon maailman voi kohdata. Siivet ja juuret. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja. Lapset ovat siis aina olleet lähellä sydäntäni. Myös kipinä lastenkirjallisuuteen on syntynyt jo nuorena. Lastenkirjoissa suurta roolia näyttelevät tekstin lisäksi kuvat. Kirjan kuvitus ohjaa tarinaa, antaa siihen syvyyttä, pitää otteessaan, viihdyttää ja ihastuttaa. En voi liiaksi alleviivata lukukokemuksen tärkeyttä lapselle. Se on aikuisen ja lapsen yhteinen hetki. Kirjaa lukiessa aikuinen keskittyy samaan asiaan kuin lapsi ja nuo hetket jaetaan yhdessä."
Karoliina Selin, Satunurkka Oyn perustaja

Satunurkka on pieni lasten- ja nuortenkirjoihin erikoistunut kirjakauppa. Toimimme pääasiassa verkkokauppana, mutta varastojen yhteydessä on Ikaalisissa on myös pieni myymälä (avoinna sopimuksesta). Satunurkka vierailee myös erilaisissa myyntitilaisuuksissa ja asiakkaiden luona pitämässä lastenkirjakutsuja.

Satunurkka on syntynyt rakkaudesta lastenkirjoihin. Meille on tärkeää löytää jokaiselle lapselle ja nuorelle mieleistä luettavaa. Siksi Satunurkan verkkokaupassa voit etsiä kirjaa lapsen omilla mielenkiinnonkohteilla. Satunurkan kirjakaupassa ovat myynnissa kirjat 0-16 -vuotiaille, eli kirjallisuutta löytyy niin lapsille kuin nuorillekin. Tervetuloa tutustumaan!

Viikon kirja

Viikon kirja välilehdellä pääset tutustumaan joka viikko kirjaesittelyistä esille nostettuun lastenkirjaan.
Kyseessä ei siis ole uusin Satunurkan kirjaesittely, vaan lastenkirja joka on haluttu nostaa esille.

Kirjat

Satunurkassa myytäävät kirjat ovat uusia, eivät käytettyjä. Kirjat kohdasta pääset tekemään hakuja Satunurkassa esitellyistä kirjoista. Kosta Satunurkka haluaa että löydät mahdollisimmat hyvät kirjat juuri sinun lapsellesi, olemme tehneet kirjahakuun mahdollisuuden etsiä kirjaa lapsen iällä tai hakusanoilla. Vapaa hakusana kohdalla voit hakea vaikkapa lapsen kiinnostuksen kohdetta. Kaikki Satunurkassa myynnissä olevat kirjat on toimestamme luettu ja hyviksi todettu. Lukemisen pohjalta kirjalle on annettu myös ikäsuositukset ja hakusanat. Koska lukeminen on Satunurkasta tärkeää, toivomme että kirjahakua käytetään myös silloin kun suunnitellaan vaikkapa kirjastomatkaa omaan kirjastoon. Satunurkan oma valikoima kasvaa viikoittain uusilla lastenkirjoilla.

Kirjaetsivä

Jos sopivaa lastenkirjaa ei Kirjahaun kautta löydy, voit täyttää lomakkeen kohdasta Kirjaetsivä. Saat kirjaehdotukset muutaman päivän sisällä sähköpostiisi. Saattaa olla ettei Satunurkkaan ole vielä sopivan aihepiirin kirjaa arvosteltu, mutta pyrimme silti laittamaan Sinulle sopivat ehdotukset tutkimalla kirjastojen ja kirjakauppojen tarjontaa. Muistathan että Kirjaehdotukset ovat aina suosituksia, lopullisen ostopäätöksen tekee asiakas itse.
 

Satunurkan nettikirjakaupasta ostaminen

Verkkosivuilla esitellyt kirjat ovat ostettavissa Satunurkan kirjakaupasta.
Ostoa varten sinun ei tarvitse kirjautua sivuille vaan voit täyttää yhteystietosi kassalla.

Kaikki Satunurkassa esitetyt kirjojen hinnat sisältävät alv 10%.

Maksu- ja toimitustavat verkkokaupassa

Maksu- ja toimitustapa vaihtoehtoja tilauksille on neljä:
HUOM! Kaikki alla esitetyt esimerkit ovat voimassa toimituksiin Suomessa. Mikäli haluat tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle, varmista tilauksen hinta kirjat@satunurkka.fi

1. Postiennakko 10€

2. Lasku ja postitus 7€
- Saat laskun tilauksestasi sähköpostiisi. Kirjat postitetaan sinulle Matkahuollon pakettina heti kun suoritus ostoksestasi näkyy tilillämme.

3. Verkkomaksu ja postitus 4€ (Yli 17€ tilauksiin postitus on ilmainen)
- Maksat kirjat suoraan verkkopankissasi, MobilePaylla tai Visalla. Kirjat postitetaan sinulle heti seuraavana arkipäivänä Matkahuollon pakettina.

4. Lasku ja nouto 0€
- Saat laskun sähköpostiisi. Maksun suorittamisen jälkeen saat tekstiviestillä tiedon että kirjat ovat noudettavissa.
Sovithan noutoaikataulun etukäteen puhelimella (044-2767805), sillä Satunurkalla ei ole säännöllisesti auki olevaa kivijalkaliikettä.

Saat vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiisi.

 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus ostettuun kirjaan. Palautusoikeuteen oikeuttava aika lähtee liikkeelle seuraavasta päivästä kun olet kirjan vastaanottanut.
Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla alkuperäisessä kunnossa. Tuotteet tarkistetaan Satunurkassa ennen lähetystä. Mikäli tuote on vaurioitunut postituksen yhteydessä tulee siitä ottaa välittömästi tuotteen saavuttua yhteyttä Satunurkka Oy:n. Mikäli kirja palautetaan palautusajan sisällä, Satunurkka palauttaa asiakkaan kirjasta maksaman hinnan sekä palautuksesta asiakkaalle aiheutuneet postituskulut.
Muistathan laittaa palautettavan tuotteen mukaan myös tilinumerosi, jonne rahanpalautus voidaan tehdä.

 

Yhteystiedot ja myyntipisteet

Satunurkan kirjoja voit ostaa verkkokaupan ja tapahtumamyynnin lisäksi myös seuraavista paikoista:
Myyntipiste:
Ikaalisten K-Supermarket Kompista löytyy Satunurkan myyntipiste, jonne viemme viikoittain uusia kirjoja. Myyntipisteeltä voit tehdä ostoksia kaupan aukioloaikoina.
Parkanon K-Supermarketista löytyy Satunurkan myyntipiste, jonne viemme kerran kahteenviikkoon uutta kirjaa. Myyntipisteeltä voit tehdä ostoksia kaupun aukioloaikoina.
Varastomyymälä:
Satunurkan varasto sijaitsee Ikaalisissa. Varastomyymälämme palvelee asiakkaitamme erikseen ilmoitetuissa ajankohdissa ja sopimuksesta. Aukiolopäivät voit tarkistaa Tapahtumat -sivulta. Mikäli haluat sopia vierailun varastomyymäläämme se onnistuu soittamalla yhteystiedoissa ilmoitettuun numeroon. 

Ota meihin yhteyttä:
tel. 044-2767805
kirjat@satunurkka.fi
Voit laittaa meille sähköpostilla palautetta tai vaikkapa ehdotuksen kirjasta josta kannattaisi tehdä esittely.

Satunurkka Oy
Käyntiosoite:
Keskisenkatu 1-3 B
Ikaalinen

Y-tunnus 2549643-6

Henkilötietosuojasta

Satunurkassa käsittelemme aina asiakastietoja tarkasti ja asiakkaitamme kunnioittaen. Alta voit lukea miten sinun tietosi on tallennettu järjestelmiimme.
Voit halutessasi kysyä lisätietoja kirjat@satunurkka.fi
Satunurkan sähköpostiuutiskirjeen tilaajana
Kun tilaat Satunurkan uutiskirjeen sähköpostiisi tietosi tallennetaan MailChimp uutiskirjejärjestelmään Satunurkan uutiskirjetilaajiin. Sinusta on tallennettu järjestelmään etunimi, sukunimi ja sähköpostiosoite. Mikäli olet ilmoittanut uutiskirjeen tilauksen yhteydessä lasten syntymävuodet, myös ne on tallennettu järjestelmään. Koulun ja päivähoidon ammattilaisille on myös tallennettu tieto kumpaa uutiskirjeryhmään he kuuluvat. Satunurkka tai MailChimp ei välitä tai myy keräämiään tietoja kolmannelle osapuolelle. Voit poistua uutiskirjeen tilaajista uutiskirjeen linkistä, tai laittamalla viestiä kirjat@satunurkka.fi. Tällöin tietosi poistetaan myös uutiskirjejärjestemästämme järjestelmästämme kokonaan.
Kun teen ostoksia Satunurkasta
Kun teet ostoksia Satunurkasta tilaus tallentuu Satunurkan omaan verkkotilausjärjestelmään. Tilauksen yhteyteen kirjataan tilauksen maksajan etunimi, sukunimi, osoite, sähköpostiosoite ja puhelinnumero. Lisäksi, mikäli toimitus tehdään eri osoitteeseen kuin maksu myös toimituksen vastaanottajasta kerätään samat tiedot kuin maksajasta. Tilaustiedot säilytetään Satunurkan verkkotilausjärjestelmässä viisi vuotta, jonka jälkeen ne poistetaan. Asiakastietoja ei käytetä suoramarkkinointiin, eikä luovuteta kolmannelle osapuolelle markkinointitarkoituksessa.
Mikäli olet valinnut tilauksen toimitustavaksi Posti, kirjataan antamasi tiedot Postin pakettilähetysjärjestelmään.
Mikäli olet valinnut maksutavaksi laskun, antamistasi tiedoista etunimi, sukunimi ja osoite kirjataan Mezo -internetlaskutusjärjestelmään (Talenom). Järjestelmään ei kirjata asiakkaiden sähköpostiosoitteita tai puhelinnumeroita suoramarkkinoinnin välttämiseksi.
Mikäli olet valinnut tilauksen maksutavaksi verkkomaksun, välitetään tietosi tilauksen yhteydessä suomalaiseen CheckOut Finland järjestelmään, jonka kautta verkkomaksaminen Satunurkkaan tapahtuu.