Mikä on Satunurkka?

Mikä on Satunurkka?

Satunurkka on syntynyt rakkaudesta lasten kirjallisuuteen.

"Olen lainannut Albert Einsteinia Satunurkan etusivulla. En siksi, että kokisin älykkyyden tärkeimmäksi asiaksi lapsen elämässä ja kehityksessä. Vaan koska ajatus mielestäni kuvastaa hyvin sitä, miten kokonaisvaltaisesti lukeminen, sadut ja tarinat lasta kehittävät. Mielikuvituksen maailma antaa äärettömät mahdollisuudet. Aikuisen läheisyys luettaessa vuorostaan ne turvalliset rajat, joissa tuon maailman voi kohdata. Siivet ja juuret. Olen koulutukseltani lastentarhanopettaja. Lapset ovat siis aina olleet lähellä sydäntäni. Myös kipinä lastenkirjallisuuteen on syntynyt jo nuorena. Lastenkirjoissa suurta roolia näyttelevät tekstin lisäksi kuvat. Kirjan kuvitus ohjaa tarinaa, antaa siihen syvyyttä, pitää otteessaan, viihdyttää ja ihastuttaa. En voi liiaksi alleviivata lukukokemuksen tärkeyttä lapselle. Se on aikuisen ja lapsen yhteinen hetki. Kirjaa lukiessa aikuinen keskittyy samaan asiaan kuin lapsi ja nuo hetket jaetaan yhdessä."
Karoliina Selin, Satunurkka Oyn perustaja

Satunurkka on syntynyt rakkaudesta lastenkirjoihin. Satunurkan kirjakaupassa ovat myynnissa kirjat 0-16 -vuotiaille, eli kirjallisuutta löytyy niin lapsille kuin nuorillekin. Tervetuloa tutustumaan!

 

Viikon kirja

Viikon kirja välilehdellä pääset tutustumaan joka viikko kirjaesittelyistä esille nostettuun lastenkirjaan.
Kyseessä ei siis ole uusin Satunurkan kirjaesittely, vaan lastenkirja joka on haluttu nostaa esille.
 

Kirjat

Kirjat kohdasta pääset tekemään hakuja Satunurkassa esitellyistä kirjoista. Kosta Satunurkka haluaa että löydät mahdollisimmat hyvät kirjat juuri sinun lapsellesi, olemme tehneet kirjahakuun mahdollisuuden etsiä kirjaa lapsen iällä tai hakusanoilla. Vapaa hakusana kohdalla voit hakea vaikkapa lapsen kiinnostuksen kohdetta. Kaikki Satunurkassa myynnissä olevat kirjat on toimestamme luettu ja hyviksi todettu. Lukemisen pohjalta kirjalle on annettu myös ikäsuositukset ja hakusanat. Koska lukeminen on Satunurkasta tärkeää, toivomme että kirjahakua käytetään myös silloin kun suunnitellaan vaikkapa kirjastomatkaa omaan kirjastoon. Satunurkan oma valikoima kasvaa viikoittain uusilla lastenkirjoilla.

 

Kirjaetsivä

Jos sopivaa lastenkirjaa ei Kirjahaun kautta löydy, voit täyttää lomakkeen kohdasta Kirjaetsivä. Saat kirjaehdotukset muutaman päivän sisällä sähköpostiisi. Saattaa olla ettei Satunurkkaan ole vielä sopivan aihepiirin kirjaa arvosteltu, mutta pyrimme silti laittamaan Sinulle sopivat ehdotukset tutkimalla kirjastojen ja kirjakauppojen tarjontaa. Muistathan että Kirjaehdotukset ovat aina suosituksia, lopullisen ostopäätöksen tekee asiakas itse.

 

Satunurkan nettikirjakaupasta ostaminen

Verkkosivuilla esitellyt kirjat ovat ostettavissa Satunurkan kirjakaupasta.
Ostoa varten sinun ei tarvitse kirjautua sivuille vaan voit täyttää yhteystietosi kassalla.

Kaikki Satunurkassa esitetyt kirjojen hinnat sisältävät alv 10%.

Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustapa vaihtoehtoja tilauksille on neljä:
HUOM! Kaikki alla esitetyt esimerkit ovat voimassa toimituksiin Suomessa. Mikäli haluat tehdä tilauksen Suomen ulkopuolelle, varmista tilauksen hinta kirjat@satunurkka.fi

1. Postiennakko 10€/tilaus

2. Lasku ja postitus 5€
- Saat laskun tilauksestasi sähköpostiisi. Kirjat postitetaan sinulle heti kun suoritus ostoksestasi näkyy tilillämme.

3. Verkkomaksu ja postitus 5€
- Maksat kirjat suoraan verkkopankissasi tai Visalla. Kirjat postitetaan sinulle heti seuraavana arkipäivänä.

4. Lasku ja nouto 0€
- Saat laskun sähköpostiisi. Maksun suorittamisen jälkeen saat tekstiviestillä tiedon että kirjat ovat noudettavissa.
Sovithan noutoaikataulun etukäteen puhelimella (044-2767805), sillä Satunurkalla ei ole säännöllisesti auki olevaa kivijalkaliikettä.

Saat vahvistuksen tilauksestasi sähköpostiisi.

 

Palautusoikeus

Asiakkaalla on 14 päivän palautusoikeus ostettuun kirjaan. Palautusoikeuteen oikeuttava aika lähtee liikkeelle seuraavasta päivästä kun olet kirjan vastaanottanut.
Palautettavan tuotteen tulee kuitenkin olla alkuperäisessä kunnossa. Tuotteet tarkistetaan Satunurkassa ennen lähetystä. Mikäli tuote on vaurioitunut postituksen yhteydessä tulee siitä ottaa välittömästi tuotteen saavuttua yhteyttä Satunurkka Oy:n. Mikäli kirja palautetaan palautusajan sisällä, Satunurkka palauttaa asiakkaan kirjasta maksaman hinnan sekä palautuksesta asiakkaalle aiheutuneet postituskulut.
Muistathan laittaa palautettavan tuotteen mukaan myös tilinumerosi, jonne rahanpalautus voidaan tehdä.

 

Yhteystiedot

kirjat@satunurkka.fi
Voit laittaa meille sähköpostilla palautetta tai vaikkapa ehdotuksen kirjasta josta kannattaisi tehdä esittely.

Satunurkka Oy
Ikaalinen
Y-tunnus 2549643-6

tel. 044-2767805