Viikonkirja

Isä, ostetaan kesämökki!

Isä ostaa perheelle kesämökin. Tai itse asiassa isä ei ole aivan varma miten kaikki tapahtuu, mutta kesämökki perheellä nyt kuitenkin on. Mökki on hieman vino, tai sekin oikeastaan riippuu pään kulmasta katsellessa. Kun matot saadaan naulattua lattiaan ja tuoleista kaksi jalkaa lyhyemmäksi alkaa mökki tuntua oikein mukavalta. Enää pitäisi löytyä vettä. Ja löytyyhän sitäkin lopulta, niin paljon että koko maailma saa kuulla Ruusumäen perheen uudesta kesämökistä.  Markus Majaluoman mainio kuvitus on hauskoja yksityiskohtia ja iloisia ilmeitä täynnä. Tarina puolestaan pullottelee hauskoja tapauksia, tuttuun Ruusumäen perheen tapaan.
Kirja on hauskaa luettavaa ja lukukokemuksesta nauttii lapsen kera myös aikuinen. Mainiota lukemista pienille kesälomalaisille. Sivut sisältävät jo jonkin verran tekstiä ja sen verran juonenkäänteitä, että ihan pienille kirja on vielä liian vaikea. Mutta oikeassa iässä luettuna se tarjoaa hauskoja yhteisiä hetkiä. Kirja sopii myös lukemaan oppineiden omaan kirjastoon.

Kirjassa on 32 sivua, hauskat isot kuvat joka sivulla sekä kappaleiden verran tekstiä.
Kirjasarjassa ilmestyneet myös Isä, lähdetään saareen!, Isä, lähdetään sieneen!, Isä, rakennetaan maja! ja Isä, koska joulupukki tulee.

Keskutele kirjasta:
- Miten kesämökki oikein tuli ostettua, oliko se vahinko?
- Haittasiko kesämökin kunto isää tai lapsia?
- Mitä kivaa kesällä voisi tehdä?
- Voiko talon sisään oikeasti lentää lintuja?
- Oliko Ruusumäen perheen äiti tyytyväinen isän ja perheen ostoksiin?

Saatavuus

17,00 €

Lainattavissa kirjastosta

Tiedot

kesä, kesäloma, kesämökki, isä
Markus Majaluoma
Markus Majaluoma
-
WSOY
2009
4 - 10

Vinkkaa kaverille

Email